perjantai 30. tammikuuta 2015

24 päivää jäljellä!

Tää viikko on mennyt sairastellessa, taas vaihteeksi... Alan olemaan jo niin täynnä tätä ainaista flunssaa ja sitten siihen päälle B:n oksennustauti jatkui maanantain. Tiistai ja keskiviikko taas meni sit mulla petipotilaana kun luultiin, että oli saanut ton B:n taudin. Selvisin kuitenkin oksentamatta, ongelmana oli vaan kamala mahakipu mihin ei auttanut mikään... 


Maanantaina tein sellasen kevyen viidentoista tunnin työpäivän kipeän lapsen kanssa... Katseltiin leffaa ja B vetäs onneksi kahdet parin tunnin päikkärit. Illalla se olikin jo paremmassa kunnossa. Tiistain ja keskiviikon vietin sitten kotona leffoja katsellen ja nukkuen, mietin jo, että pitäiskö lääkäriin lähteä kun mikään muu ei onnistunut kuin peiton alla sikiöasennossa pötköttely, mutta onneks olo helpottui keskiviikko iltaa kohti. 

Torstai vedettiin erittäin normaalilla aikataululla. Aamulla M valmiiks kouluun, B:n kanssa vähän siivoilua ja pyykkäilyä kotona. Talo oli kun hullunmyllyn jäljiltä kun olin ollut pari päivää vapaalla... Kympiltä tavattiin pari muuta aupparia puistossa, meillä on tällä porukalla leikkitreffit melkein joka tiistai ja torstai. Pojat leikkii keskenään ja me saadaan käyttää aika juoruillen. Tapasin myös uuden ruotsalaisen aupparin, se oli tullut tänne vasta viikko sitten. 



Puolilta päiviltä syötiin lounasta kotona ja lähdettiin sit toiseen puistoon leikkimään. Treffattiin siellä B:n kaveri ja sen äiti jonka kanssa tuun tosi hyvin juttuun. Meidän seuraan liittyi myös toinen mamma kahden tyttönsä kanssa ja aika vierähti tosi nopsaa ja sit pitikin rientää jo hakemaan M:ää. Sain perään viestiä tältä B:n kaverin äidiltä, että tää toinen äiti oli luullut mua B:n äidiksi ja sanonut, että oonpas nuori kun mulla on vielä vanhempikin lapsi kun B. Oli vielä sanonut, että ollaan B:n kanssa samannäkösiä... Ei oo kyllä eka kerta, mutta aina se vaan tuntuu yhtä hassulta. 


Lasten isä nappas lapset mukaan koululta ja mie olinkin sitten loppuillan off. Oottelin, että Theakin oli vapaa ja ajeltiin sitten San Rafaeliin lenkkeilemään vähän toisiin maisemiin. Tunnin lenkin jälkeen olikin jo nälkä ja käytiin sitten vetämässä puokkiin Chipotlesta burrito. Chipotlesta on tullut nyt yhtäkkiä mun lemppari! En tykännyt siitä aluksi yhtään, mutta viime viikolla päädyttiin sinne jotenkin ja nyt jo uudestaan. 

Tää perjantai on ollut aika kiva. Breikillä skypettelin Suomeen ja istuskelin ulkona nauttimassa auringosta. Nyt on ollut pari päivää tosi lämmintä. Ihanaa, kesäkelit on takas! Hain B:n koulusta, snäckseiltiin ja lähdettiin puistoon tapaamaan Tanjan perheen uutta nykystä aupparia ja lapsia. B oli innoissaan kun pääsi taas leikkimään vanhan kaverin kanssa ja vietettiinkin siellä pari tuntia. M oli eka voimistelussa ja sit koululla jossain tapahtumassa koko illan, hostäiti taas kavereiden kanssa syömässä, joten mekin suunnattiin B:n kanssa ulos dinnerille. Panera Breadin macncheese maistui ja vielä paremmin jälkkäriks valkattu froyo. Meillä oli hullun kiva ilta, ihana B kun se on niin söpö ja haluais vaan pussailla mua koko ajan. 


Nyt sit B kattoo leffaa ja kohta onkin aika mennä nukkumaan. Hostmom ja M pitäis olla kotona kasin maissa ja sit onkin mun gym time!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti