maanantai 19. tammikuuta 2015

Day 329

Hei kattokaa oon täällä heti ihan kahtena päivänä peräkkäin! Täällä on tänään ollut lapsilla vapaapäivä, eikä hostäitikään mennyt töihin joten poikettiin vähän normaalista aikataulusta. Sain aamulla nukkua pitempään, tai siis loikoilla sängyssä puhelin seuranani, eihän tässä metelissä nimittäin nukkumaan pysty. Ysistä yhteentoista auttelin vähän aamupalan ja muiden hommien kanssa, mutta sitten olinkin off.

Ehdin skypetellä Essille ja siivoilla vähän tätä mun sekasorron vallassa olevaa huonetta, kunnes olikin aika lähteä takas töihin. Yhdestä kolmeen mun vastuulla oli M:n ja B:n lisäksi hostäidin työkaverin 6-vuotias poika. Vein koko porukan pikku polkupyöräreissulle ja hamppareille. Vaikka lapsia oli vain yks enemmän kuin normaalisti, tuntu, että silmiä olis saanut olla samantien ainakin kaks paria lisää... Johtu ehkä siitä kun pojat oli vähän innoissaan ja M sitte murjotti kun sille ei ollut kaveria.

Kolmelta kippasin kaikki lapset hostmomin toimistolle ja lähdin kotiin vaihtamaan lenkkikamppeita päälle. Käppäilin Thean luo ja meidän tavanomaisen lenkin sijaan otettiinkin auto alle ja ajeltiin vähän kauniimpiin lenkkimaisemiin. Kierrettiin ympäri Tiburonia, siellä on kiva lenkkipolku ihan rannassa. Suorat näkymät cityyn, ainoa miinuspuolena semmonen aika vahva kalan tuoksu....





Lenkkeilyn jälkeen kokkailtiin meillä vähän kanaa ja ranskalaisia ja bernaisekastiketta. Mikään ei oikein onnistunu niinkun olis pitänyt, mutta onneks kastike pelastaa kaiken. Nyt oonkin sitten töissä. Hostisä droppas lapset tänne puol kasilta ja mun hommana oli kylvettää ja pistää ne unille. Tein varmaan ennätyksen, tää kaikki oli tehtynä alle puolessa tunnissa! Huomenna onkin sitten 10 tunnin päivä taas, viikonloppua odotellessa menee tää viikko. Perjantaina perhe pakkaa kamat autoon ja suuntaa Tahoelle, talo jää siis yksin mun käyttöön! Ajateltiin Thean kanssa hengailla meillä rumimmat kollarit jalassa koko viikonloppu ja juoda viiniä, kuulostaa mun mielestä aika lyömättömältä idealta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti