keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Hellu in SF part 2

Keskiviikkona M ilmoitti, että hällä ei oo sit huomenna koulua. Meillä ei ollut hostmomin kanssa tästä mitään tietoa, sillä oli todennäkösesti mennyt joku maili ohi... Saatiin siis torstaille molemmat lapset koko päiväks hoidettavaks, joten päätettiin keksiä jotain kivaa!

Aamu meni kyllä vähän jahkaillessa, että tuleeko mistään mitään kun Aleksilla oli vähän kuumetta, enkä halunnut jättää sitä yksin koko päiväksi, mutta ei tietty onko toisaalta fiksua lähteäkään mihinkään. Buranat alko lopulta vaikuttaan ja päätettiin sitten lähteä viettämään meidän päivään San Franciscon eläintarhaan!

Lapset oli teitenkin superinnoissaan ja niin olin kyllä miekin. Kirahvit oli mun lemppareita, ja gorillat veti kans kyllä kunnon show:ta. Kierreltiin katselemassa eläimiä melkein koko päivä, syötiin lounaaks hamppareita eläintarhan ravintolassa ja lopuksi leikittiin vielä valtavalla leikkikentällä. Yks kivoimmista työpäivistä ikinä, ja A:nkin olo helpottu päivän mittaan. 






Tästä eläintarha reissusta puhutaan vieläkin melkein joka päivä, se kertoo jotain siitä kuinka tyytyväisiä lapset oli. Kuvaaminen jäi aika vähälle, halusin mielummin vaan nauttia kivasta päivästä. Kotona sitten se hauskuus loppukin, kun lasten iskä ei saapunutkaan paikalle ja sen hommaama lapsenvahtikin oli myöhässä... Lopulta joskus seiskan maissa päästiin A:n kanssa vapaalle.

Syötiin dinneriä Isabellen kanssa Applebee's:issä. A:n lempparipaikka koko reissulta, en tiedä sitten, että johtuiko se ruoasta vai drinkeistä, mutta oli munkin pihvi aika bueno. Jälkkäristä puhumattakaan... Jatkettiin iltaa vielä hetki Isabellen luona. A rakastu kans niiden koiraan ja tunne tais olla molemminpuolinen, Takoda:lle kun ei kelvannut enää kenenkään mun rapsutukset. 



Perjantain työpäivä olikin sitten paljon lyhyempi kuin torstain. Nakattin aamulla lapset kouluun ja lähdettiin varaamaan meille vuokra-autoa viikonlopulle. Ihan ongelmitta nää kaikki hommat ei ihan onnistuneet, mutta auto saatiin kuitenkin varattua! Kävästiin juomassa taas yhdet Starbucksit matkalla ja sit ajeltiinkin Marin headlandseille. Yritettiin päästä katsomaan siltaa parhaalta mahdolliselta paikkaa, mutta parkkipaikat oli melko tukossa. Luovutettiin sitten, mutta käveltiin kuitenkin ottamaan muutamat kuvat alhaalta.



Kahdelta haettiin B koulusta, käytiin hetki leikkimässä puistossa piilosta kolmeestaan ja sit ajeltiin kotiin. Neljän maissa hostmom tulikin jo M:n kanssa kotiin ja mie olin off. A:lla oli taas melko kipeä olo joten päädyttiin ottaamaan päikkärit ennen kun lähdettiin reissuun. Tai ainakin yrittämään, tässä talossa kun on vähän vaikeaa yrittää nukkua jos kaikki muut on hereillä...

Iltaa vietettiin Novatossa shoppaillen, mieki jopa löysin jotain! Ross on kyllä ihmekauppa, ostin tämmösen takin, veroineen 15 dollaria, käsitättekö, alle 12 euroa! A löys myös uuden nahkatakin, sen vanha kun jäi siinä väsymyspakkailuhässäkässä New Yorkiin... Oltiin mietitty kivaa romanttista dinneriä, mutta päädyttiin siihen, että ollaan tuhlattu liikaa ja mentiinkin taas In-n-Outiin vetään hampparit. Nyt onkin sitten yliannostus niistä, en pysty edes ajattelemaan ilman, että tulis semmonen juuston tunne hampaisiin ja ällötys...


Kotona toistettiin sit edellisen perjantain kaavaa, Vain Elämää ja yks olut. Meinas ehkä vähän mennä hermot toimimattoman internetin kanssa, mutta se ei estänyt mun onnea. Ihana Paula ja PMMP <3 Koskakohan mulla olis ennen ollut näin monta rauhallista perjantai-iltaa putkeen. Musta on tullut jenkeissä ihan vanhus kun baariin ei sais millään, ja paras viihdettä on Vain elämää ja hellun kainalo. Aika ällösöpöä, tiiän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti