sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Day 194

Tänään juhlittiin M:n synttäreitä. Oikea päivähän sillä oli jo pari viikkoa sitten, mutta tänään oli sitten juhlien aika. Vännettiin tosiaan koko perjantai-ilta kakkua ja jatkettiin vielä lauantainakin. Sen verran voin sanoa, että olisin saanut sen yksin tunnissa valmiiksi jos kaikki ei olis häseltänyt ympärillä... Margie oli kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen ja sehän se oli tärkeintä!


Synttäreitä vietettiin M:n voimistelusalilla ja mukana oli koko luokan tyttöjen lisäksi pari perhetuttua. Jumppakoutsit veti lapsille jumppaa tunnin verran ja lopuksi syötiin kakkua, that's it! Helppoa ku mikä, toisin kun meidän lapsuudessa kun juhlat kesti koko päivän ja osa jäi monesti yöksikin. Nyt tuolla sohvalla makaa kuitenkin yks aika väsynyt, muttta onnellinen synttärisankari.



Jatkuuu...
Jäi eilen vähän kirjoittelut kesken, kun Isabelle päätti, että nyt ei jäädä kotiin makaamaan vaan tarvitaan pitkästä aikaa vähän tyttö-aikaa. Pakkasin kamppeet ja se tuli hakemaan mut kotiin. Vietiin auto Isabellelle ja käveltiin town centeriin. Vedettiin siellä kiinalaista illalliseks ja napattiin sen jälkeen vähän juomaa mukaan Safewaysta. Laittauduttiin, puhuttiin tyttöjen juttuja ja nautittiin siitä, että oltiin pitkästä aikaa kahdestaan liikkeellä. Oon muutenkin käynyt täällä niin vähän ulkona, että oli kyllä kiva pitkästä aikaa lähteä.


Käytiin muutamassa baarissa San Rafaelissa, mutta täytyy sanoa, että tää paikka on surkeampi ku Tornio. Huonoa musiikkia ja ihmeellisiä tyyppejä, mutta oli meillä ihan hauska ilta kuitenkin! Ens kerralla kyllä suunnataan cityyn, tää paikka on nyt nähty... Kotona paistettiin vielä keskiyön pannukakut paksulla nutellakerroksella ja aamulla heräsin pirteänä ennen yhdeksää. Isa nakkas mut kotiin ennen kun alkoi töihin ja nyt odottelen, että se on off ja päästään tekemään jotain kivaa. Illalla olis tarkoitus nähdä myös uutta Itävaltalaista au pairia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti