perjantai 12. syyskuuta 2014

Day199

Aloitettiin tänään päivä aamulenkillä! Lasten iskä on siis reissussa ja koira meillä hoidossa, joten lähdettiin sitä heti aamusta sitten B:n kanssa lenkittämään. Muuten vietettiin aamupäivää aika rauhallisesti kotona siivoillen ja koiraa leikittäen. Iltapäivä olikin sitten actionia täynnä! 

Ajeltiin lounaan jälkeen Novatoon, ensiksi ostamaan mulle hiusväriä ja sitten playdeiteille. Napattiin B:n kaveri mukaan ja kurvailtiin jonnekin jumalan selän taakse altaalle. Kannatti kyllä, sillä niiden lasten allas oli valtava ja siellä oli liukumäet ja kaikki. Pettymys oli kuitenkin pienoinen kun liukumäki oli rikki ja suljettu, mutta onneksi vesisuihkut toimi! Tosi kiva paikka, mennään tänne varmasti lähiaikoina uudestaan vaikka meillä onkin membership sinne toiselle altaalle. Tää oli niin paljon kivempi ja isompi! Pojilla oli kivaa ja mie sain taas keskittyä auringonottoon. Ei pahempi iltapäivä yhtään. 




Varttia vaille viis piti hakea M kaverilta ja laittaa se valmiiksi lähtemään partioon kello 6. Siinä välissä sit dinner, koiran lenkitys ja uuden beibisitterin opastaminen. Meillä on siis tän illan ollut semmonen poitsu vahtimassa lapsia ja mie oon ollut vaan vähän pitämässä tilannetta silmällä. Yllättävän hyvin pärjäs neljästoista vuotiaaks mun mielestä, B nukahtikin ylihelposti. Dinneriksi tein muuten nachoja, joista tuli ihan pirun hyviä! Lapsilleki uppos paremmin ku mikään vähään aikaan. Nii ja ne ei oo kärähtäny, meillä vaan nachot jostain syystä on tummansinisiä...



En siis päässyt juuri ulos talosta tänään ja ilta menikin aika lailla Vampyyripäiväkirjoja katsoessa, taas vaihteeksi... Huomenna tehdään kyllä jotain kivaa illalla, mennään ehkä leffaan tai kokkaillaan jonkun luona kun Isabellellä ja Tessillä on molemmilla talot tyhjänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti