maanantai 9. kesäkuuta 2014

Day 105

12 tuntia ja 15 minuuttia töitä takana. Meni yllättävän helposti. Olin asennoitunut niin, että tää päivä tulee olemaan kamala, niin olikin positiivinen yllätys kun kaikki meni ihan helposti! Vietettiin B:n kanssa aamupäivä rannalla, lähettiin kympiltä ja oltiin kotona vasta kolmen maissa. M:llä on tää viikko vielä koulua, ja se meni vielä koulusta kaverilleen leikkimään, niin oltiin B:n kanssa kaksin melkein koko päivä. 

Meillä oli alunperin tarkoituksena mennä Rodeo beachille, mutta sinne menevä tie oli suljettu, enkä tiennyt kiertotietä. Valkkasin sit kartasta seuraavan rannan ja ajeltiin sinne muutaman mutkan kautta. Valinta ei ehkä mennyt ihan nappiin, koko paikka oli ihan sumun peitossa. Oli siellä kuitenkin porukkaa, mutta ei pelkoa rusketuksesta... B tykkäs kuitenkin ja rakenteli ihan innoissaan hiekkalinnoituksia. Oltiin siis meren rannalla, mutta siinä oli semmonen pieni lampi vieressä, jossa B sitten kahlaili. Tässä kuvassa olis siis vuoria, mutta sumu peittää kaiken....



B nukahti onneks kotimatkalla autoon, ja jatko päikkäreitä kotona. Sain pienen auringonotto hetken siinä! Haettiin M viideltä, syötiin dinneriä, viikkaltiin pyykkejä ja lapset kävi kylvyssä. Ilta meni nopsasti, mutta olin kyllä aika poikki. Jaksoin kuitenkin tsempata itseni salille, ja nyt onkin sitten hyvä fiilis. Ei päästy saunaan, kun joku mummeli pötkötteli lauteilla lukemassa lehteä, mutta toivottavasti parempi onni huomenna. 

Oon huomenna vapaalla melkein koko päivän ja suunnitelmissa olis treffailla varmaan Elenaa ja Isabellea. Kivaa saada vapaa päivä keskellä viikkoa, vähän muutosta normaaliin rytmiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti