tiistai 3. kesäkuuta 2014

Days 98 & 99

Yritin eilen päivittää, mutta kone sekosi ja tuli niin ihmeellisiä kuvia näyttöön, että meinasin ottaa puhelun Suomeen samantien... Mutta näköjään tää vielä toimii, onneks! En olis halunnut nyt alkaa ostamaan uutta, on sen verran monta reissua suunnitteilla, että niihin saan kyllä tuhlattua kaikki ylimääräiset rahat. 

Eilinen työpäivä meni paremmin kuin aikoihin. B oli hullun hyvällä tuulella, teki kaiken mitä pyysin, eikä kiukutellut mistään. Keiteltiin aamulla kaakaota kun oli kylmä ja juotiin ne takan edessä. Käytiin mutka kirjastossa ja lounaan jälkeen meillä oli playdate Tanjan luona. Ajeltiin sinne yhdeksi ja mie ja Tanja päästiin juoruileen samalla kun pojat leikki. Mennään todennäkösesti Tanjan kanssa elokuussa Chicagoon ja Washington D.C:hen! Yritettiin vähän suunnitella meiän reissua, mutta hankalaa kun pitää eka saada varmuus isäntäperheen suunnitelmista...

Haettiin M koulusta ennen neljää ja se hyppeli sauvojen kanssa meitä vastaan. Sillä on ollut nilkka kipeä melkein viikon kun se nyrjäytti sen viime viikolla ja nyt se oli sitten saanut kepit. Aluks se oli niin ylpeä ja innoissaan niistä, mutta aika äkkiä se into laantu, kun piti kävellä autolle asti...


Töiden jälkeen mentiin Isabellen kanssa salille. Mulla oli tarkoitus nyt ostaa jäsenyys sinne, mutta siellä kävikin ilmi, ettei se ookaan niin helppoa. Tai muuten olis, mutta sun pitää olla jäsen ainakin vuoden, ennen kuin voit sanoa sen irti. Mullahan on korkeintaa yhdeksän kuukautta jäljellä täällä, eikä tekis mieli sitten enää kotoa maksella salimaksuja.. Kiltti työntekijä kuitenkin lupas mut ilmaseksi treenaan tän kerran ja otettiin sit siitä kaikki irti. Laitoin sähköpostia sen salin pääjehulle ja kyselin niistä maksuista ja nyt sitten odotellaan vastausta. 

Salin jälkeen jatkettiin vielä leffaan, kun ei haluttanut kotiakaan vielä tulla. Meidän valinnaks osui Maleficent, tai oikeastaan mulla ei ollut sananvaltaa valintaan. Yllätyin kuitenkin taas positiivisesti. Tää oli siis vähän niinkuin uusi versio Ruususesta, ja tykkäsin tästä ihan hulluna!

Tiistai oli taas helpompi päivä, vaikka olinkin töissä pitempään kuin normaalisti. Aamulla lapset valmiiksi, B kouluun ja lenkin kautta kotiin skypettään. Suunniteltiin hellun kanssa vähän reissuja ja juttelin muutaman kaverin kanssa. Löhöilin vaan kunnes piti hakea B. Se oli tänäänkin tosi hyvällä tuulella ja heiteltiin palloa pihalla melkein tunti. Sitten olikin jo aika hakea M, ja sen nilkka oli vaan huonommassa kunnossa. Hostmom laitto viestiä, että jalka ylös ja leffa pyörimään. Se onkin ainoa keino saada tuo tyttö olemaan paikoillaan... Katottiin 101 Dalmatialaista ja en muistanutkaan kuinka hyvä se oli! Nauroin varmasti meistä eniten... Oon alkanut näyttämään näille elokuvia mitä mie oon katsonut pienenä, kun ei näillä muuten olis mitään hajua niistä. Viimeks katottiin B:n kanssa Herkules pari viikkoa sitten, ja nyt nää kaks on ihan sen suosikkilistan kärjessä. 

Tein dinneriä ja syötiin lasten kanssa. Hostmom tuli kotiin seiskan maissa ja mie karkasin salille. Isabelle pakotti mut sinne kysymään hinnoista uudestaan, kun sieltä ei oltu vastattu mun viestiin ja kannatti, pääsin taas ilmaseksi sisälle. Torstaina meen sitten taas uudestaan kysymään kun tää pomo on paikalla. Tuli kyllä taas niin hyvä fiilis, ja huomenna en saa varmaan ees laitettua ruokaa suuhun kun on kädet niin kuolleet. Salin jälkeen saunottiin vaikka kuinka kauan ja nyt tuleeki sit varmasti hyvin uni. 

Huomenna taas kymmenen tunnin työpäivä edessä, toivottavasti B on yhtä ilonen kun eilen ja tänään. Ja huomenna 100 päivää täynnä, ihan hassua. En oo enää se uus täällä, vaikka välillä tuntuukin siltä. Ja tasan kahden viikon päästä pääsen halaamaan mun pikkusiskoa ja äitiä ja iskää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti