keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Mun perhe on täällä!!!

Nyt ne on täällä! Tuntuu ihan hullulta. Täällä me asutaan mun talossa, käydään mun lähikaupassa, kävellään mun lenkkireittiä ja syödään mun lemppariravintolassa. Ihan mahtavaaa! Oon jo valmiiksi huolissani, että miten ikinä selviän kun ne lähtee ja jättää mut tänne. 

Tiistaiaamuna heräilin kahdeksan aikaan ja skypettelin Aleksille samalla kun laitoin itseni valmiiksi lentokenttäkeikkaan. Otin bussin kohti cityä, ja sieltä sitten bartin lentokentälle. Paikoillaan istuminen tuotti vaikeuksia ja vuorotellen hymyilytti ja vuorotellen itketti. Löysin oikean aulan nopsaa ja siitä alkoikin loputon odottaminen. Istuskelin lattialla lataamassa puhelinta ja tuijottelin telkkaria, mistä näky käytävään jota pitkin noidenkin piti sitten jossain vaiheessa tulla. Ehin kattoa melkein netflixistä leffan siinä odotellessa! Välillä iskä jo soittikin, että kyllä ne siellä on tulossa vaikka kestääkin, tullijonot vain oli aika pitkät.. 

Sieltä ne sitten lopulta tuli ja syöksyin ihmisjoukon läpi halailemaan niitä ja taisi siinä pieni itkukohtauskin tulla. Samaan aikaan kun näin Jennin siellä kamerassa, tuli Tanjalta viesti, että sen lennot Suomeen on nyt varattu ja se astelee Suomen maalla 27.8...

Haettiin vuokra-auto, ja saatiin sieltä vastoin odotuksia ihan mukavan näkönen Jeeppi! Sillä kelpaa sitten kurvailla täällä seuraava viikko. Kuljettajaks on vaan merkattu iskä, niin mie hoitelen sitten kartturin virkaa seuraavan viikon. Tosi outoa, kun on itse tottunut olemaan ratissa, enkä varsinkaan neuvomaan iskää! Kotimatka sujui hyvin vaikka porukat olikin vähän hukassa, Eka päivän ajomatka Helsinkiin ja sitten 15 tuntia lentämistä ja kymmenen tunnin aikaero, en ihmettele, että uni maistuis. Kello oli kuitenkin vasta 3 joten hereillä täytyi pysyä. 


Käytiin kävelemässä kaupassa ja kokkailtiin omatekoista pizzaa. Oli kyllä hyvää, paljon parempaa kuin missään pizzeriassa! Vietettiin rauhallista iltaa kotona, ja yhdeksän aikaan nuo olikin jo unessa. 

Tänään, elikkä siis keskiviikkona, heräiltiin kahdeksan aikaan. Oon ihan päivistä sekaisin kun ei oo töitä! Keiteltiin aamupuurot ja istuskeltiin pihalla, kun aamusta oli jo niin lämmin. Jenni hankki viidessätoista minuutissa rusketusrajat! Ja se siitä, että mie olisin ollu se ruskeampi... En ymmärrä, meilläkö muka pitäis olla samat geenit... Puolen päivän maissa lähettiin pienelle ajelulle. Käytiin kattomassa lasten koulut, äitin työpaikka ja lähi kauppakeskukset. Ajettiin Northgatelle vikana, ja sinne sitten jäätiinkiin. Toisin kuin vois luulla, meistä eniten innoissaan oli iskä. Se olis voinut pyöriä siellä varmaan ikuisuuden, ja lopulta mie ja Jenni istuskeltiinkin jo ulkona odottamassa noita...



Viiden aikaan oltiin takasin kotona ja otettiin taas vähän aurinkoa. Tosi kuuma päivä tänään, varmaan yli 30c. Illalla suunnattiin vielä dinnerille Sol Foodiin Tanjan kanssa. Olipa ihanaa nähdä sitä taas viikon tauon jälkeen! Eikä ruoastakaan voi kyllä valittaa, oli hyvvää taas! Pikku kaupunkiesittelyn jälkeen ajeltiin kotiin. Jenni ja iskä oli valmiita sänkyyn, mutta mie ja mamma käytiin pienellä kävelylenkillä.




Nyt makaan sängyssä ja kaikki muut nukkuu. Kuuntelen iskän kuorsausta, eikä mulla kerrankaan haittaa yhtään. On hyvä olla :) 

3 kommenttia:

  1. Terkkuja koko porukalle!!! Sää on hieman lämmennyt heidän lähdettyä sinne, mutta juhannus taitaapi mennä toppatakki päällä. :) No nyt on saatu iskäsi pää auki pitkille lennoille niin minun täytyy alkaa katsomaan seuraavaa lentoa KAUAS!!! Emma muistutappa iskääsi siitä, mitä meni minulle mainitsemaan. Ja miehän toteutan hänen toiveensa. :) Eikä voi enää perua puheitaan!!! Ne vois maistella niitä ihania juustokakkuja, joita kuolaan täällä kuvistasi. Hyvää Juhannusta!!! T. Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä iskä oli sitä mieltä, ettei toista kertaa lähde tämmösiin hullutuksiin! :D

      Poista
  2. Voi nauti nyt ihan kympillä!! Oot ansainnut vähän lomaa (: mullaki enää viikko töitä ja sit iskä tulee... Jesh!

    VastaaPoista