sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Turisteilua, shoppailua ja grillailua

Ollaan tehty niin paljon juttuja, etten ees tiedä mistä alottaa. Olisin valmis jo nukkumaan, mutta ajattelin lisäillä tänne muutamat kuvat ennen kuin unohtuu. Haluan kuitenkin muistaa nää hetket ja tiiän, että siellä jotkut odottaa kuulla mitä me ollaan täällä touhuiltu! Meidän San Francisco päivät alkaa käydä vähiin ja parin päivän päästä lennetäänkin jo kohti Vegasia. 

Perjantai alotettiin aamukahvilla auringossa. Lueskeltiin Suomen säätiedotuksia ja kyllä meinas naurattaa, kun katottiin, että siellä on tullut luntakin. Valitti nuo ainakin hyvän ajan tulla tänne lämpöön! Otettiin aamu aurinkoa ja kahden jälkeen otettiin bussi keskustaan. Pyörittiin siellä jonkun aikaa, ja tultiin siihen tulokseen, etteihän siellä mitään kummempaa ole. Suurkaupungin keskusta, paljon kauppoja ja vielä enemmän ihmisiä. Tykkään täällä eniten Fisherman's Wharfista, ja haluttiin säästää se huomiselle, kun otetaan sitten lautta sinne. 




Illalla värjättiin mun tukkaa ja sitten suunnattiinkin Jennin kanssa San Rafaelin yöelämään. Nähtiin siellä Tanja ja muutama muu mun kaveri. Juotettiin Jennille muutamat drinkit ja tanssittiin vähän, mutta oltiin ajoissa kotona.

Lauantain ohjelmassa oli Golden Gate park. Tanja tuli meille aamupäivästä ja suunnattiin kaikki yhdessä sitten sillan toiselle puolelle. Käytiin eka Baker Beachilla ottamassa pakolliset kuvat ja sitten parkeerattiin auto puiston reunalle ja lähdettiin pienelle lenkille. Syötiin hodarit ja kierreltiin ympäriinsä. Tuolla puistossa oli ihan pirun kylmä, niin jäi reissu vähän suunniteltua lyhyemmäksi. 










Puiston jälkeen ajeltiin vielä Marin Headlandseille. Oon käynyt siellä ennenkin, mutta nyt kävin ensimmäistä kertaa siellä, missä saa sillasta kunnon kuvia. Tuuli ihan kamalasti, tuntu, että lentoon lähtee! Jäädyttiin siellä, mutta kun päästiin kotiin, sai taas vaihtaa bikinit päälle!



Lauantai-iltana kokkailtiin sitten meidän juhannusateria. Iskä grillasi pihvejä ja sieniä, tehtiin salaattia ja dipattiin sipsejä Suomesta tuodussa dipissä! Juotiin vähän viiniä ja Baileysiä ja Tanja jäi yöks. Nukuttiin kahdestaan mun pienessä sängyssä, varpaat suussa siis...


Tänään, sunnuntaina, oli tarkoitus pitää vapaapäivä. Eihän me kuitenkaan osattu jäädä koko päiväksi makaamaan, joten käytiin taas vähän shoppailemassa. Löydettiin vähän tuliaisia ja iskä tietenkin taas yhdet kengät... Kotimatkalla napattiin mukaan parit juustokakut Cheesecake Factorystä ja kyllä näytti maistuvan! Ruoan jälkeen käytiin sitten vielä Jennin ja mamman kanssa iltalenkillä täällä mun alueella. Kiikuttiin hirveitä mäkiä ja nähtiin peura ja KOIVU! Piti ihan kuva ottaa, kun luultiin ettei täällä koivuja olis.



Huomenna sitten otetaan aamusta lautta cityn puolelle ja lähdetään kattomaan merileijonia ja syömään Hard Rock Cafeehen! Miks tää aika kuluu näin nopeaa, en halua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti