torstai 12. kesäkuuta 2014

Days 107 & 108

Vikat pitkät päivät ennen kahden viikon lomaa takana! Nää päivät onkin tuntunut vuoden mittasilta, varsinkin keskiviikkoa. Käytiin vaan aamulla Discovery museumissa, mutta siellä oli niin pirun kylmä, ettei kauaa viihdytty. Loppu päivä taisikin mennä aika pitkälti kotona, en ees muista mitä tehtiin, eli ei varmaan mitään jännää...'

Lähdin suoraan töistä Isabellen kanssa salille ja sieltä suoraan Elenan ja Lenan kanssa leffaan. Käytiin katsomassa The fault in our stars ja en voi taas sanoa muuta ku, että mahtavaaa! Oon kattonu täällä olon aikana enemmän elokuvia, kuin varmaan muutamaan vuoteen yhteensä. Oon kyllä yleensäkin vähän itkupilli ollut täällä, mutta tää elokuva.. Huhhuh, kyyneleet valu varmaan puolet elokuvasta ja taisin ihan kunnolla niiskuttaakin, kun Elena kysy jo, että oonko kunnossa. Vaikka eipä sekään kyllä ollu sen parempi... 

Tää päivä on ollu ihan mukava. Aamu hengailtiin B:n kanssa kotona ja lounaan jälkeen käveltiin parin sadan metrin päähän B:n luokkakaverin luo playdateille. Ollaan oltu siellä muutama kerta ennenkin ja niiden äiti on huippukiva. Juteltiin monta tuntia lasten leikkiessä. Leikkitreffit on kyllä tän au pair-arjen pelastajia. Oltiin kotona vasta ennen neljää, ja viideltä olinkin jo off.


Ilta meni taas salilla. Venyteltiin pitkän kaavan mukaan, kun tuntuu, että joka paikka on niin jumissa. Tarviin hieronnan! Salin jälkeen tekasin ekan juustokakun täällä. Saa nähdä mitä siitä tulee. Tuntuu, että täällä kokkaaminen ja leipominen on niin hankalaa! 

En ymmärrä miten oon näin väsynyt, voisin nukkua varmaan kellon ympäri. Pää ei toimi, en saa kirjotettua yhtään mitään fiksua. Mutta hengissä oon ja kaikki on ihan jees! Mulla on taas semmonen fiilis, että täällä on ihan kivaa. Ehin nukkua melkein yheksän tuntia, kun meen nyt nukkumaan niin heihei!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti