torstai 19. kesäkuuta 2014

Livermore Outlets

Tää päivä on vietetty shoppaillen! Ajeltiin aamupäivästä Livermoreen, noin tunnin päähän. Matkalla pyörittiin vähän hukassa, kun mun navigaattorin päivitykset oli vanhat, eikä sen mukaan koko outletteja ollut olemassa.Poliisi myös pysäytti koko liikenteen pariin otteeseen, mutta selvittiin lopulta perille.

Oon käynyt tuolla Outleteilla kerran ennenkin ruotsittyttöjen kanssa. Tää paikka on tosi kiva, sellainen ulkoilma kauppakeskus, jossa liikkeitä on joka lähtöön. Iskä hullaantui täysin, ja shoppaili vaatteita vissiin moneksi vuodeksi.... Itse löysin vaan converset, yhden mekon ja pari urheilutoppia. Hyvä reissu kuitenkin, kenenkään ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin!








Kotimatkalla nämä pääsikin sitten näkemään San Franciscon ruuhkat parhaimmillaan. Tai siis pahimmillaan... Kuus kaistaa, ja kaikki ihan tukossa. Päästiin kotiin seiskan jälkeen ja mamma kokkaili meille illalliseks pottuja ja jauhelihakastiketta! Oli tää tyttö kuule taivaassa, kun sai tällaset ateriat eteensä.


Tänään varattiin myös Tanjan kanssa Chicago-loma elokuulle. Mulla on viikko vapaata, kun hostperhe on Mainessa, ja mie meen sitten pitämään seuraa Tanjan travel monthille. 22.8 sanotaankin sitten heipat, ja palaan yksin San Franciscoon... Yhyyy.

Huomenna sitten vähän aurinkoa ja City. Lähetään siis katteleen San Franciscon keskustaa. Hyvää juhannusta vaan teille sinne lumisateeseen! :D

1 kommentti:

  1. Täällä vietetään Juhannusta viileässä säässä, mutta ei sentään lunta sada. Mulle näköjään isäsi käynyt jo tuliaiset ostamassa. Terkkuja kaikille. T¨: Kivirannan porukka

    VastaaPoista