sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Liikaa ruokaa

Tosi kiva viikonloppu takana! Lauantai-ilta meni Isabellen luona. Grillailtiin, juotiin viiniä ja istuttiin ilta-auringossa. Paistettiin pihvejä ja pekoni-sienikääröjä ja ai että maistu hyvälle! Mietittiin alussa, että mitähän tästä tulee ku laitetaan suomalainen ja ruotsalainen samaan keittiöön, mutta hyvin onnistuttiin. Grilli sytty kyllä välissä tuleen, mutta saatiin ruoat pelastettua ja grillikin sammutettua... 


Ruoan jälkeen oli sitten luvassa Twilight-maraton, mutta miehän tunnetusti torkuin jo ekan leffan puolessa välissä. Jäin yöksi ja se kyllä kannatti jo ihan vaan aamupalan vuoksikin. Isabelle paisto mulle mustikkapannareita ja lisättiin päälle melko reilusti Nutellaa, namii! Ens viikolla sitte hommaan sen salikortin...

Sunnuntaina lähdettiin sitten puolen päivän aikaan ajeleen kohti cityä Tanjan ja Kahlian kanssa. Meidän kohteena oli Dolores Park, iso puistoalue vähän keskustan ulkopuolella. Puisto oli täynnä ihmisiä, lapsista vanhuksiin, mutta suurimmaksi osaksi nuorisoa. Meillä oli eväät mukana ja istuskeltiin koko päivä ulkona jutskaillen ja vaan makoillen auringossa. Kotoa lähtiessä oli tosi viileä, joten meillä oli tietenkin farkut jalassa, mutta jossain vaiheessa lämpeni niin paljon, että olisin ollut valmis maksamaan shortseista aika paljon! 



Parasta tuolla puistossa oli vaan tuijotella ihmisiä. Se on mun harrastus Suomessakin, mutta täällä se on niin paljon mielenkiintosempaa! Ihmisiä on niin erilaisia, ja tyylejä myös. Siellä oli myös vaikka minkälaisia kauppiaita, sai ostettua kaikkea pizzasta pilveen... Me pitäydyttiin tällä kertaa omissa eväissä.


Onnistuin polttamaan naamani ja rasvailen sitten täällä sitä nyt... Käsivarretkin vähän punottaa, mutta eiköhän se parin päästä oo jo ruskea. Illalla kävin vielä syömässä kiinalaisessa parin ruotsalaisen au pairin kanssa. Huippukiva päivä ja nyt oon superväsynyt. Ahdistaa ajatus, että huomenna pitää taas alkaa töihin... Pitää keksiä tekemistä niin siitä se taas lähtee. Ei oo onneks kun kaks viikkoa töitä ennen mun lomaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti