perjantai 11. heinäkuuta 2014

Day 137

Onpas päivät hurahtanut ihan huomaamatta eteenpäin! En oo numeroina postauksia päivän mukaan vähään aikaan, ja nyt ollaankin jo reilusti yli kolmasosan. Oon muutenkin jättänyt päivien laskemisen vähemmälle ja miettinyt vaan mitä on tulossa. Las Vegasiin 7 päivää, Chicagoon 38 ja New Yorkiin 68!

Tänään oli pisimmän tuntoisin työpäivä tälle viikolle, vaikka olinkin töissä vaan vähän yli kuusi tuntia. B oli  väsynyt ja kiukutteli ja hostmomin auto oli huollossa, joten toimin päivän kuskina. Vietiin HM töihin ja M leirille aamulla, hengailtiin B:n kanssa kotona aamupäivä pyykkäillen ja legoilla leikkien. Kahdentoista aikaan haettiin HM töistä ja siitä sitten M campilta myös. Vähän snäkkiä lapsille ja uimakassit valmiiks. Off olin kahden maissa, kun muut lähti uimaan ja mie lenkille. 

Alunperin oli tarkoitus mennä salille, mutta perhe pyys mua niiden kanssa puistokonserttiin ja syömään. Skippasin siis salin ja kävin sen sijaan pitkästä aikaa lenkkeilemässä. Viiden aikaan lähdettiin sitten kohti Sausalitoa ja tavattin siellä HM:n kaveri lapsineen. Bändi soitti jazzia, ihmisiä oli hirveästi ja kaikki tanssi. Oli rentoa, kiva ilta ja hengailtiin vaan. Mulla loppu puhelimesta akku melkein heti kun päästiin sinne, siksi en saanut kuvia.. Ehittiin kuitenkin ottaa M:n kanssa muutama selfie ennen lähtöä!



Tultiin kotiin kahdeksan aikoihin ja lähdin vielä moikkaamaan Isabelleä. Nappasin sen kyytiin salilta ja mentiin myöhäselle dinnerille Cheesecake Factoryyn. Mie tyydyin pelkkään leipään ja veteen, kun olin siellä puistossa vetänyt jo hodarin, mutta Isabelle otti Margaritan. Sillä oli ollut huono päivä ja se oli kyllä yhden drinkin ansainnut! CF:n jälkeen mentiin vielä hetkeks salille odottaan, että Jon pääsee töistä, kun oltiin luvattu viedä se kotiin. Mennään Isabellen kanssa ehkä ens viikolla kokeileen Crossfitiä, saa nähdä miten siinä käy... 


Huomenna oon töissä hetken aamulla, sitten onkin au pair meeting ja saan talon itselleni yhdeksi yöksi kun perhe lähtee telttaileen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti