torstai 31. heinäkuuta 2014

Day 157

Työpäivä ei oo pitkään aikaan tuntunut näin pitkältä. Mulla on ekaa kertaa koko viikon sekä M, että B kokoaikaisesti ja ne on vasta viime viikkoina oppinut kunnolla ärsyttään toisiaan. Välillä tekis vaan mieli sulkea toinen vaatekomeroon ja toinen vessaan, lähtee niin järki. Maailman paras au pair siis täällä näin.....

Vietettiin aamupäivä puistossa ja meillä oli mukana myös yks B:n kaveri. Syötiin pikniklounas, lapset leikki pienessä purossa ja pääsin periaatteessa helpolla, mutta kyllä kolmea on jo välillä aika hankala pitää silmällä, varsinkin kun kaikki juoksee eri suuntaan. Oli tosi kuuma päivä taas ja unohdin varmaan juoda tarpeeks vettä siinä  häslingissä, kun kotona iski taas kamala päänsärky. Pari tuntia meni vaan hostdädiä odotellessa, halusin vaan laittaa silmät kiinni ja nukkua hetken. Ylläri, että se oli tietenkin just tänään myöhässä ja lopulta hostmom tuli päästään mut vapaalle. 

Pienten päikkäreiden jälkeen olo oli jo hieman parempi, joten Isabelle tuli hakemaan mut sen kanssa Safewayhyn shoppaileen kakkutarvikkeita. Jonilla on huomenna synttärit, mutta päätettiin yllättää se jo tänään leipomalla sille kakku. Haluttiin päästä helpolla, joten napattiin mukaan valmiit kakkumixit ja kuorrutteet. Oli huippua hengailla I:n kanssa pitkästä aikaa. Yleensä ollaan nähty melkein joka päivä, mutta nyt on kaikenlaisten reissujen takia mennyt melkein kaks viikkoa siitä kun ollaan viimeksi nähty kahdestaan. 

Meidän kakusta ei meinannut tulla aluksi oikein mitään, mutta ajatushan se on tärkein. Toinen kerros onnistukin sitten jo paremmin, ja päällisestä tuli mahtava! Oltiin kyllä niin ylpeitä itsestämme. Jonin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun marssittiin sisälle Happy Birthdayta laulaen, ollaan kuulemma parhaita ikinä. Eikä kakku maistunutkaan yhtään hullummalle, viikon sokerin tarve tuli kyllä täyteen...




Hengailtiin hetki Jonilla youtubea selaillen ja otettiin Isabellen kanssa pikku lepo kakun jälkeen, tuli kyllä yliannostus sokeria ja suklaata... Jos se edes on meidän kohalla mahdollista. Isabelle nakkas mut kotiin ja nyt pitää mennä nukkumaan, huomenna on onneks perjantaiiiii!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti