maanantai 14. heinäkuuta 2014

Day 140

Tänään on ollut kyllä maanantaiden maanantai. Yksi kaveri myöhästyi lennoltaan kotiin, ja toisen auton ikkunat oli hakattu rikki yön aikana. Mun päivä ei onneksi ollut näin paha, se on vaan tuntunut tosi piiitkäältäää... Koko viikko taitaa mennä vain perjantaita odotellessa. 

Aloitin aamulla työt normaaliin tapaan seiskalta. Keittelin kaurapuurot, syötiin aamupalat ja laittauduttiin valmiiksi. Kahdeksan maissa startattiin auto kohti Muir Beachia ja M:n tän viikon leiriä. Mentiin kaikki yhdessä, että mie pääsin näkemään paikan kun kuskaan sitä tän viikon. Tää leiri on siis meren rannalla, vuorien välissä, puolen tunnin ajomatkan päässä. Ja tie on kuin automainoksista, mäkinen, mutkainen ja kapea... Maisemat on kyllä kauniit, mutta jäi kuvat ottamatta kun yritin selvitä oksentamatta. Musta on tullu täällä carsick. Heti jos en aja ite ja on vähänkään mutkaa, niin on huono olo. Pari kuvaa sain kuitenkin parkkikselta.



Jätettiin M leireileen ja ajeltiin takas kotia. Leikittiin B:n kanssa kotona koko aamupäivä, tehtiin lounasta ja leikittiin vähän lisää. Kahdelta haettiin sit M kotiin, snackseiltiin ja katottiin Peppiä. Samantien kun Peppi loppu, tulikin Tanja ja lapset kyläileen ja iltapäivä menikin sitten helposti. Lasten iskä tuli jopa vähän etuajassa kotiin!

Töiden jälkeen laiskottelin kotona pari tuntia. Katselin vanhoja kuvia, nauroin ja itkin vuorotellen. Mun kaverit siellä kotona on kyllä maailman parhaita! Yritin lisätä tähän muutamaa vanhaa kuvaa, mutta mun kone jumi kun yritin katsoa videota ensin... Oli vissiin liian kamalaa materiaalia, muun muassa Tukholmasta. Ehkä lisäilen niitä kuvia sitten, kun ehdin selaamaan ne kunnolla läpi!

Kasin aikaan mun piti hakea Isabelle salille, mutta sen hostäiti oli myöhässä niin jouduin menemään yksin. Olin salilta valmis puolet nopeammin, kun ei mennyt aikaa juoruiluun... Mutta oli kyllä tosi yksinäistä, yhyyy. Kävin salin jälkeen vielä ajelemassa mutkan I:n tykönä kun sillä oli vähän ongelmia auton kanssa. Nyt äkkiä nukkumaaan, väsyttää hirveästi. Huomenna pitäis olla vähän lyhyempi päivä. Ärsyttää vaan kun ei ole enää aamusin taukoja, niin skypettäminen on aika hankalaa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti