torstai 10. huhtikuuta 2014

Day 45

Tuntuu, että tämä päivä meni ihan hujauksessa, vaikka ehdinkin tekemään vaikka mitä. Ja monta juttua on vielä tekemättäki. En oo edes alottanu pakkaamaan vielä, vaikka huomenna heti töiden jälkeen pitäis suunnata lentokentälle!

Aamulla vein B:n kouluun, ja kun tulin kotiin oli Tanja ja Kahlia jo täällä odottamassa minua. Oin saanut suostuteltua Tanjan värjäämään mun hiukset, ja se olikin sitten tän aamun ohjelma. Kaikki suju hyvin ja nyt on taas juurikasvu piilossa hetkeksi. Eikä ees sotkettu koko kämppää. Valkonen suihkuverho sai kyllä hetkeks uuden värin, mutta sain pestyä sen puhtaaksi kuitenkin! Tytöt lähti puolen päivän aikaan hakemaan niiden lapsia koulusta ja mie jäin kotiin skypettelemään Jennin kanssa. Senkin synttärit on kohta ja minun pikkunen pikkusisko täyttää jo 21! Päästään kesällä yhdessä baareileen täällä sitten kun sekin on täysi-ikäinen ;)

Kävin vähän lenkkeileen ennen kuin hain B:n koulusta ja näppäsin tietenkin sen pakollisen lenkkimaisemakuvan. 


Nyt kun miettii, niin en tehnyt tänään lasten kanssa oikeastaan mitään. Kuskasin paikasta toiseen, laitoin aamupalaa ja välipalaa ja syötiin. Ja silti olin töissä melkein viisi tuntia. Mihin tää päivä katosi? Iltapäivällä istuskelin vähän aikaa pihalla kun lapset lähti isänsä kanssa uimaan. Sain seuraa hostiskän mopsista, jonka nimi on kai Puggy. Tai voiko sitä nyt seuraksi kutsua, kun se aina käänsi vaan pyllyn muhun päin ku yritin kutsua sitä... 


Illalla kävin Elenan ja toisen saksalaisen tytön, Lenan, kanssa kiertelemässä ostarilla. Vähän shoppailua Victorias Secretillä ja tietenki Froyoilut... Yritin etsiä myös jotain vaatteita viikonlopuksi, mutta ei löytynyt. Pitää koittaa keksiä jotain! Pakkaaminenkin taitaa jäädä huomiseen, väsyttää niin paljon! Ehkä kerkeän vielä huomenna kirjotteleen jotain ennen kuin blogi hiljenee sitten maanantaihin asti.



1 kommentti: