maanantai 28. huhtikuuta 2014

Day 63

Sun is back! Ihanaa kun parin kylmän päivän jälkeen taas aurinko paistaa. Otettiin keleistä kaikki irti ja vietettiin puistossa yli puolet päivästä. Aamulla ajettiin San Rafaeliin puistoileen ja moikkaamaan Tanjaa ja Kahliaa lapsineen. Nää maanantaiaamun puistoilut on aina aika pikasia kun meillä on puoli yhdeltätoista voimistelu, mutta tästä eteenpäin meillä on koko päivä aikaa. Tänään oli nimittäin B:n viimeinen gymnastics. Seuraavat maanantait vietetäänkin varmaan playdeittien merkeissä, se kun on ainoa päivä jolloin sekä B, että Tanjan saman ikäinen poika on vapaalla.

Tein taas lounaaksi makaroonia ja jauhelihaa, maistuu sekä mulle, että B:lle. Mutta mama saa kyllä pakata laukkuunsa kunnon jauhelihamaustetta ku tulee tänne! Lounaan jälkeen rakennettiin magneettilaatoista pilvenpiirtäjä, jota ei sitten saanutkaan purkaa koko päivänä.


Vietettiin iltapäiväkin puistossa. Satuttiin törmäämään Camilleen, minun au pair-ryhmäläiseen, ja aika vierähti nopsaa lasten leikkiessä keskenään. Mie keskityinkin sitten auringon ottoon. 


Töiden jälkeen kävin lenkillä ja valmistauduin dinnerille Elenan kanssa. Meidän oli tarkotuksena lukea yhdessä ajokortin kirjalliseen osioon, mutta molemmilla särki päätä ja oltiin ihan nälkäkiukkusia. Keskityttiin sitten vaan syömiseen, ja jätettiin lukeminen huomiselle. Siirrettiin myös kokeen tekeminen ensi viikkoon.. Sitten on kyllä pakko mennä! 

Huomiselle on luvattu melkein +30 astetta lämmintä! Ja mulla on viiden tunnin tauko päivällä, mahtavaa! Kivaa päivää vaan sinne ja nauttikaa teidän +4:stä asteesta.... Oli vertailun vuoksi pakko tarkistaa mitä sinne näyttää, että osaan varmasti nauttia tästä lämmöstä täällä.


2 kommenttia:

  1. aamulla ko nousin ylös ja katoin ikkunasta, niin olipa melkonen yllätys! yli 10 senttiä satanu lunta ja koko ajan vaan jatkuu... eli nauti sie siitä lämmöstä vaan sielä!
    -suvi

    VastaaPoista