tiistai 1. huhtikuuta 2014

Day 36

Vieläkin sataa, tää keli on kyllä ihan pyllystä! Lauantaina vasta on luvattu seuraavaa aurinkopäivää, meinaa alkaa mielikuvitus loppua sisäleikkien suhteen. Tänään rakennettiin vilteistä teltta olohuoneeseen ja istuskeltiin nuotiolla takas edessä, syötiin muka paahdettuja vaahtokarkkeja ja otettiin päikkärit teltassa. B oli ihan innoissaan, ja huomennakin varmaan sitten telttaillaan. 

Tänään oli mun vapaa aamu taas ja jumppailin vähän, ja skypettelin Suomeen. Siivosin huoneen ja hengailin vaan. Kävin hakemassa B:n koulusta kävelemällä kun lasten iskä vei auton. Onneks just silloin sattu tauko sateesta ja saatiin kävellä kuivina kotiin. 



Töiden jälkeen nappasin Elenan kyytiin ja ajettiin Novatoon shoppaileen ja syömään. Syötiin In-N-Outissa, se on kuulemma vähän parempi pikaruoka paikka. Joo, oli hampparit parempia ku mäkkärissä, mutta ei kyllä todellakaan voittanu Maxia! Tekis kyllä mieli minimålia juustolla.. Käytiin kiertään myös kaikki vaatekaupat, etittiin mulle vaatteita San Diegoon ku tajusin, että tarviin sinne ehkä jotain muuta kun nää samat kollarit mitkä aina. Löysin kivan topin, valkomustaraitaisen peplumin, n. 8 euroa! Ja hajuvesi addiktina oli pakko ostaa myös yks Britney Spears taas, makso vaan n. 15 euroa! Mukaan tarttu myös hiusväri, löysin vihdoinkin melkein oikean väristä. Nyt pitää vaan löytää joku laittamaan se mulle. 


Takasin tullessa vesisade oli niin kova, ettei välillä meinannut nähdä eteensä ollenkaan. Vähän jänskätti kun ei pyyhkijät ehtiny sateen mukaan, mutta ei auttanu ku madella eteenpäin. Nyt oon kotona turvallisesti peiton alla ja valmiina nukkumaan. Kivaa keskiviikkoa sinne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti