keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Day 58

Kymmenen tunnin työpäivä takana taas! Vaikka kymmenen tuntia tuntuu pitkältä ajalta, menee se loppujen lopuksi tosi nopeaa kun keksii mukavaa tekemistä. Tänään aamu hengailtiin rauhallisesti kotona. B leikki legoilla yksikseen samalla kun mie pyykkäilin. Kympin aikaan suunnattiin kirjastolle, missä luin B:lle ääneen satuja yli tunnin. Kerrankin mie sain valita kirjan, eikä siinä muuten mainittu yhtäkään supersankaria kertaakaan. Mulla alkaa tulla jo vähän turtlesit sun muut korvista ulos, varsinkin kun huomaa, että se vaikuttaa B:n käytökseen. "Bad guys" löytyy joka leikistä, ja välillä jutut lähtee ihan käsistä ja pitää heittää miekat hyllylle hetkeksi. 

Kahdentoista aikaan syötiin lunchia kotona. Kokkasin mac&cheeseä. Niin tai siis nakkasin paketin uuniin ja siinä se, maukas ja terveellinen lounas! En kyllä edelleenkään tykkää tosta, näyttääkin ällöttävältä mutta tänään en jaksanut panostaa. 


Lounaan jälkeen ajettiin suoraan Tanjan luo. B pääsi leikkimään Tanjan hostpoitsun kanssa ja meillä oli sit pieni juoruilu/auringonottohetki. Pojat tulee tosi hyvin toimeen keskenään ja kaksi tuntia hujahti ihan hetkessä. Playdatet on ehottomasti tän au pair-elämän pelastus! Siinä aurinkotuolissa jätskiä syödessä huomasin kyllä miettiväni, että tää se on elämää. Eli kaikki hyvin täällä tänään! 

Tultiin kotiin neljän aikaan, ja M tuli melkein heti perään. Laittauduin valmiiks au pair-meetingiin samalla kun lapset söi snacksia ja leikki keskenään. Lähdin melkein samalla oven avauksella kun hostmom tuli kotiin. Tänään oli vihdoin se päivä jota oli odotettu meidän ryhmän kanssa monta viikkoa! Oltiin varattu jalkahieronnat pienestä kiinalaissalongista ja ah, miten ihanaa oli! Istuttiin ihanan pehmeissä nojatuoleissa, kuunneltiin rauhallista musiikkia ja nauttittiin hieronnasta yli tunnin ajan. Aivan mahtavaa, sen jälkeen olis tehnyt mieli vaan jäädä nukkumaan siihen paikkaan. Ja hintakaan ei päätä huimannut. Kesto oli noin 70 minuuttia ja maksoin 35 dollaria eli 25.3 euroa tippeineen. Kuvia odottelen meidän LCC:ltä, olis tuntunut tyhmältä alkaa kuvaileen kun joku huhkii sun jalkojen kimpussa...



Käytiin vielä pizzalla hieronnan jälkeen ja juteltiin yleisesti kuulumisia. Muut tytöt kehui tän meidän LCC:n maasta taivaaseen, koska niiden edellinen oli ollut tosi surkea. Mulla ei oo vertailukohtia, mutta oon kyllä tosi tyytyväinen myös! Noiden edelliset tapaamiset oli ollut kuulemma vaan kahvit Starbuckissa, nimi listaan ja nähdään taas ensi kuussa. Mulla ainakin on tullut meidän LCC:stä sellainen olo, että sillä kiinnostaa oikeasti miten meillä menee, ja tykkää viettää aikaa meidän kanssa. Ja järjestää huippuja tapaamisia!

Nyt äkkiä nukkuun, oon ihan kuollut. Huomenna on onneks iisi päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti