sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Days 40 & 41

Ekana pitää hehkuttaa, täällä on lämmintä ja mie oon ruskettunu! Eikä ens viikkokaan näytä auringon suhteen yhtään pahalta, vai mitä?


Lauantaiaamun olin töissä. Tappelin M:n kanssa yli tunnin vitamiinien syönnistä, jumppailtiin vähän ja leikittiin kampaajaa myös. Käytiin myös kaikki yhdessä ruokakaupassa ja sit olinkin jo kahdentoista aikaan off. Noi nakkas mut bussipysäkille odotteleen bussia kohti Cityä, ja mitäs siinä sitten muutakaan tekis bussia odotellessa ku nappailis varmaan sata selfietä.


Tapasin Nelin Union Squarella ja suunnattiin suoraan syömään. Paikaks valikoitu, ylläri ylläri, Cheesecake Factory. Oli tarkotus ottaa ihan kuvakin mun hienosta ateriasta, mutta unohtu kun oli niin nälkä... Syönnin jälkeen treffattiin Jenna, käytiin jälkkäreillä Ben&Jerry'sillä ja etittiin mulle pistorasiaa missä ladata puhelinta. Starbucksilta löytyy aina pistorasiat, ja ajateltiin, että kai nyt Macy'silläki semmosia on kun kerta siellä oltiin. Löydettiinkin yks, vähän arveluttavassa paikassa tosin ja ajattelin että kyllä mie nyt voin siitä viis minuuttia niitten sähköjä käyttää. Löin laturin seinään ja koko se kotelohomma tuli alas samalla! Pienet naurukohtaukset siinä sitten ja poistuttiin pikasesti paikalta...

Puoli viiden aikaan otin bussin takas kotiin päin koska mulla oli vielä paljon tekemistä sille illalle. Ilman autoa eläminen on kyllä täällä ihan tuskaa, nytkin oli kauhea säätö ja kyytien järjestäminen. Sain kolme minuuttia aikaa pakata tavarat ja Tanja tuli hakemaan mut sen luo. Laittauduttiin valmiiksi tosi pikasesti ja lähdettiin syömään Wipeoutiin, semmoseen surffiravintolaan. Kivan olonen paikka, mutta ruoka ei ollu mun lempparia. Tai sitten mun valinta oli huono, mutta harvemmin chicken wingsit kyllä pettää. 

Syömästä sitten Tanjalle laittautumaan oikeasti valmiiksi, vaatekriiseilemään ja korkkaamaan meidän Salmari! Joo, ei oo kyllä ikinä kuulunu mun lemppareihin, mutta nyt se maistu ihan kotosalta. Hauskinta oli kuitenkin kun juotettiin sitä Kahlialle, sen reaktio oli ihan videon arvonen. Raukka irvisteli vielä viiden minuutin päästäkin :D



Vietettiin iltaa George's nimisessä baarissa. Hyvää musiikkia, mutta muuten ei oikein iskenyt. Liikaa hikisiä vanhoja miehiä, ens kerralla mennään cityyn sitte! Hauskaa meillä kuitenkin oli, saatiin ainakin tanssia ja nauraa. Ja voin kertoa, että tuli hyvin uni kun päästiin Tanjalle nukkumaan, musta on tulossa vanha. Varmaan johtuu noista lähestyvistä synttäreistä, heti alkaa vaikuttaa.

Sunnuntai on mennyt aika rennosti. Nukuttiin "pitkään" eli heräsin vasta puoli kymmenen maissa. Käytiin lounaalla ja syömässä Froyoa ennen kun Tanjan piti mennä töihin. Mietittiin kyllä kuinka paljon mielummin oltais jääty noihin tuoleihin koko päiväksi, aurinko paisto eikä seurakaan ollu huonoa! Aika väsynyt fillis, ja näytänkin vähän rölliltä, mutta mikäs siinä oli aurinkoa ottaessa. 


Tanja toi mut kotiin ennen kun meni töihin, ja lähdin samantien kävelyllä. En kyllä tuntenu itteäni mitenkään reippaaksi, mutta olis ollu väärin viettää noin nättiä päivää sisällä nukkuen. Käveleskelin freewayn toiselle puolelle sellaisen pienen lahden rannalle. En ollut koskaan ennen käynyt siellä ja siellä olikin oikein kivan näköistä. Makoilin ainakin puoli tuntia penkillä tuolla rannalla ja kuuntelin vaan musiikkia. Ihanan rauhallista oli, kunnon rentoiluhetki ennen uutta viikkoa!




Kävelyn jälkeen meidän talo oli kerrankin tyhjillään ja otin siitä kaiken irti. Biksut päälle, kirja käteen ja ulos ottamaan aurinkoa! Ja minä, joka en ikinä rusketu, voin sanoa, että mulle tarttuu täällä yllättävän hyvin väriä. Jo yhden päivän jälkeen näkyy ihan rajat! Jee, ehkä musta ekaa kertaa elämässä tulee ruskettunut. 

Illalla kävin vielä Claudian kanssa hengailemassa Tiburonissa. Istuttiin rannalla, katseltiin San Fransiscoon päin ja jutskailtiin muutama tunti siellä. Ja mikä parasta, vielä kuuden jälkeenkin tarkeni ihan hyvin topilla ja shortseilla. Tuo aurinko vei kuitenkin musta kaikki energiat ja nyt oon ihan valmis nukkumaan. Ehkä huomenna se autohommakin selviää...


4 kommenttia:

  1. Mieki sain vihdoin ja viimein etittyä tämän sinun blogin. Samanaikasesti tuli hyvä mieli ja kauhea ikävä :) Keep up the good work! Toivottavasti nuo jutut selkenee ja pääset taas nautiskeleen olostas rauhassa. Peukut on pystyssä :)

    Ja pysy kaukana niistä jenkkikiloista vastasuudessaki :D
    -Ari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki on ikävä teitä <3 Ja nyt ymmärrän mistä ne jenkkikilot tulee, käytiin just dinnerillä perheen kanssa ja tuntuu että voisin pyöriä eteenpäin....

      Poista
  2. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ PALJON ONNEA ja. mukavia päiviä sinne. Siellä taitaa jo olla keskiviikkopäivä, mutta täällä vielä tiistai.Toivon mukaan saat auton pian taas käyttöösi. Laitan tässä lähiaikoina jotain pientä tulemaan paketissa. Valmistus vielä hiukan kesken :-) terveisin kummit ja serkut aapajoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hyvin kerkesit ajoissa, täällä on kello kymmenen tuntia vähemmän kuin siellä!

      Poista