sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Days 60 & 61

Oon ihan koukussa 90210:aan ja sen takia tää kirjottelu on vähän jäänyt... Tänäkin aamuna mun oli tarkotus lähteä lenkille heti kun herään, mutta kummasti meni kaks tuntia kun kerran aukasin netflixin. 

Perjantai jatku samaa linjaa kun torstai, helpoimpia työpäiviä ikinä. Hengailin aamun kotona B:n kanssa, mutta se halusi vaan leikkiä legoilla yksin. Käytiin pikkumutka kirjastossa ja olin off jo puoli kahdentoista aikaan. M:n koululla oli uuden leikkikentän avajaiset ja hostäiti otti myös B:n mukaan, joten pääsin helpolla. Olisin tietenkin voinut käyttää sen ylimääräsen vapaa-ajan johonkin hyödylliseen, kuten vaikka ajokortin kirjalliseen osioon lukemiseen.. Mutta sen sijaan taisin ottaa pienet päikkärit, laiskotella ja nukkua vähän lisää. Kävin kuitenkin lenkillä ja seiskan jälkeen oltiin sovittu treffit Tanjan, Kahlian ja Claudian kanssa Sol Foodiin. 

Tuli syötyä taas vaihteeksi ihan liikaa. Alan pikkuhiljaa kyllä ymmärtään mistä ne jenkkikilot tulee, nää annoskoot on ihan mahottomia. Ruoan jälkeen tehtiin turha reissu Cityyn, oli tarkotus mennä semmoseen hookah-baariin, mutta sinne oli ihan hirveät maksut sisään niin skipattiin. No pikku ilta-ajelu Golden Gatella ja hyvää musiikkia, en valita.

Lauantaiaamun olin töissä. Seiskalta raahauduin sohvalle viltin kanssa kattoon kun lapset kokosi taloja semmosista magneettilaatoista. En olis millään jaksanut herätä ja alkaa tekemään jotain, mutta jossain vaiheessa sain itseni ylös ja suunnattiin puistoon. Otettiin M:lle pyörä ja ajettiin vähän matkan päähän meren rantaan. Siellä menee ihana lenkkipolku jonka varrella on myös puisto. Lapset leikki pari tuntia ja toin ne kotiin kahdeksitoista. 






 Jouduin asentamaan kameraan kellon näkymään, kun puhelimesta loppu akku ja halusin tietää paljon kello. Nyt en sitten saa sitä enää pois... Olin hetken kotona vielä lasten kanssa ja ne oli kunnon halailutuulella. Molemmat tunki mun kanssa samaan nojatuoliin ja kerto kuinka ihana oon, ne alkaa vihdoin tykkään musta! Jopa M, siihen on ollut vähän hankalampi saada kunnon yhteyttä mutta nyt se alkaa löytymään. Se jopa kirjotti mun kalenteriin isolla I LOVE EMMA.

Töiden jälkeen ajoin San Rafaeliin jätskille Tanjan ja Kahlian kanssa. Ilma oli ihan hiton kylmä mutta silti piti istua väkisten ulkona ja syödä jätskiä. Kesä tuu jo! Jätskien jälkeen kävin lenkkeileen vähän pidemmästi ja suuntasin taas Tanjan luo. Se oli illan töissä ja menin pitämään sille seuraa kun ei ollut muitakaan suunnitelmia. Katottiin Leijonakuningas ja naurettiin meidän tylsälle elämälle. Kapinoitiin ja juotiin yhdet kaljat hostiskän kaapista. Ei auttanu, nukahdin sohvalle ennen kymmentä, musta on tullu täällä ihan mummo!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti