tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hyvää synttäriä mulle!

Maanantaina en päässyt kirjottaan, vaan kärsin koko päivän päänsärystä joka paheni illalla niin pahaksi, etten päässyt enää sängystä ylös. Oksetti, oli kuuma ja kylmä ja itketti. Mutta onneks se meni sitten parin ibumaxin voimalla ohi ja pääsin lopulta nukkumaankin.

Tänään on kuitenkin ollut kiva päivä! Aamulla perhe laulo mulle, ja sain M:n itse kirjottaman kortin ja lahjakortin Cheesecake Factoryyn. Näköjään ne jo tietää mistä tykkään... Lapset oli harvinaisen kiltisti koko aamun, ehkä pienenä houkutuksena toimi Froyo:t mitkä olin luvannut koulun jälkeen. Vein B:n ysiksi kouluun ja kävin pikku lenkin samalla. Aurinko paisteli ja topilla tarkeni jo ennen yhdeksää aamulla, ihanaaa!



En jaksanu kiertää kovin pitkää lenkkiä ku mulla oli kiire kotiin skypettään! Tein pikaskypetyksiä mummolaan, jyväskylään, mammalle ja hellulle, enkä oo ikinä kuullu näin montaa kertaa "paljon onnea vaan" synttäripäivänä. Kivaa, kun pystyy kuitenkin vähän juhlistaan perheen kanssa vaikka täällä kaukana olenkin. Marjukka kyllä kyseli, että eikö ois sama jos olisin tullu sinne hoitamaan lapsia, kun ne on melkein saman ikäsiäkin. Mutta kyllä ehkä San Francicso Jyväskylän voittaa... Vaikka ei mun lempparilapsia kukaan korvaakaan :)

Ehin myös ottaan aurinkoa pihalla hetken ennen kun lähdin hakemaan B:tä koulusta. Mulla on kovat tavotteet saada kerranki kunnon rusketus pintaan, ja hyvin on lähteny projekti käyntiin! Napattiin myös M kyytiin ja suunnattiin Yolo:on frozen yogurtille. Lapset oli ihan innoissaan, ja mullakin oli kyllä kivaa!




Illalla mentiin sitten synttäridinnerille Tanjan, Kahlian ja Elenan kanssa Melting Potiin. Se on sellanen paikka jossa voit itse grillailla ruoat, tai sitten voin valita vaan fonduet niinkuin me tehtiin. Otettiin siis alkuun juustofondue johon dippailtiin leipää, porkkanaa, kukkakaalia ja muita vihanneksia. Skipattiin pääruoka ja siirryttiin tärkeimpään, eli jälkiruokaan. Tilattiin ensin ihan normaali maitosuklaa ja saatiin siihen dipattavaksi vaahtokarkkeja, mansikoita, ananasta ja vaikka mitä muuta. Oli NIIIIN hyvää! Olis pitäny olla sekuntikello mittaamassa kuinka nopeaa vedettiin se. Tarjoilijaki tais mainita, että säästettiin se tiskaamisen vaivalta.. Yhteen ei tietenkään tyydytty niin otettiin sit vielä toinen, valkosuklaa-tummasuklaa. Ei yhtään huono tääkään, mutta alko tulla jo vähän huono olo niin tätä kulhoa ei sentään nuoltu...


Kuvasta tuli melko pimeä, kun koko ravintola oli tosi hämynen. Se näytti ihan tunnelilta johon oli rakennettu ravintola, aivan siisti paikka kyllä! Ja seura oli hyvää, tytöt jopa laulo mulle onnittelutkin suomeksi, eikä edes pahasti haparoiden. Jos ei tää suklaa määrä olis riittäny, niin tytöt piti huolen ettei lopu kesken...


Meni ihan vahingossa yli pari tuntia tuolla ravintolassa! Nyt äkkiä nukkumaan, huomenna on taas pitkä työpäivä. Huomenta Suomeen ja kiitos kaikille onnitteluista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti