sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Day 62

Melko tylsä sunnuntai. Mietittiin tänään, että on tää kummaa, koko viikko odotetaan viikonloppua ja sit viikonloppuna ei kuitenkaan keksitä mitään fiksua tekemistä. Täällä meidän alueella ei vaan oo hirveästi tekemistä.. Leffaa, syömistä ja keilaamista, siinä ne perus. Mutta kun ei ihan koko aikaa kehtais syödäkään. 

Tää aamu oli poikkeuksellinen. Heräsin kasilta ja ihmettelin miten vieläkin on hiljaista. Tiesin, että M oli yökylässä kaverillaan, mutta kyllä B:stä yksinkin lähtee ääntä. Sain nukuttua vielä puoli tuntia, mutta sitten ei enää tullut uni. Jos lapset herää kuudelta ja huutaa viereisessä huoneessa, silloin kyllä nukuttais vaikka puoleen päivään saakka, mutta sitten kun olis mahdollista nukkua niin ei tuu uni!? B heräs vasta puoli kymmeneltä, mitä ihmettä, miks näin ei käy silloin kun mie oon töissä. 

Mulla oli tarkoitus lähteä lenkille heti kun herään, mutta sänky houkutti enemmän. Tuntuu, että jos on koko päivä vaan aikaa, niin alan tosi laiskaksi enkä saa mitään aikaseksi. Yhdentoista jälkeen Elena tuli tänne ja lähdettiin yhdessä lenkille. Tällä kertaa sitä ei voinu kyllä oikein lenkkeilyks sanoa, matka meni juorutessa ja maisemia katsellessa. Käytiin myös Starbucksissa aamupalalla. Sieltä onkin päivän ainoa kuva, muna-pekonisämpylä ja mangosmoothie.


Lenkin jälkeen pikasuihku ja sit Kahlia jo soitteliki, että ne odottaa mua. Mun pitäis varmaan ostaa vihdoin hiustenkuivaaja, kun taas jouduin lähteen märillä hiuksilla... Mentiin taas Sol Foodiin, tosin en syönyt mitään ku olin vasta vetänyt aamupalan. Kulutettiin aikaan pyörimällä ympäri San Rafaelia ja käytiin jätskeillä taas vaihteeks. Kävin eka kertaa sellasessa paikassa kun Cold Stone. Siellä sai valita jätskin ja täytteen ja sitten ne muussasi ne sellaiseksi mössöksi. Oli parempaa kun miltä kuulostaa! Käytiin myös leffassa katsomassa "The other woman". Aivan hauska, sai ainakin nauraa. Ja täällä kun elokuvissa saa oikeasti nauraa. Siinä missä suomessa tyypit vähän hihittää ehkä paidan hihaan, täällä nauretaan ja kommentoidaan elokuvaa, ehkä välissä vähän turhankin äänekkäästi. 

Leffan jälkeen ei oikein keksitty tekemistä ja pyörittiin ympäriinsä miettin mitä tehtäis. Lopulta päädyttiin siihen, että kello on tarpeeksi siihen, että voi mennä kotiin ja valmistautua nukkumaan. Kellohan oli siis siinä vaiheessa puoli 7... Ens viikonlopulle on onneksi ihan oikeita suunnitelmiakin, mennään Tanjan kanssa huvipuistoon nimeltä Six Flags. En malttais odottaa! Saa nähdä miten mulle käy niissä laitteissa vaan...

Hei varasin myös liput San Diegoon taas, oon ihan innoissaan! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti