tiistai 26. elokuuta 2014

Back to normal!

En edes muista koska olisin viimeksi kirjoittanut perusarjesta, yli pari viikkoa sitten. Sitähän tää elämä täällä kuitenkin enimmäkseen on, vaikka suurimmaksi osaksi keskitynkin aina vaan odottamaan uutta reissua. Melkein ahdistaa, kun nyt ei oo muuta varattuna kuin New York. Mutta suunnitelmia kyllä löytyy...

Maanantaina oli siis paluu arkeen. Ihanan viikon jälkeen tuntui kamalalta herätä taas 6:40... Piristi kuitenkin kummasti, kun tajuttiin vasta sunnuntaina, että B:llä alkaa tällä viikolla koulu, eikä vasta parin viikon päästä kuten oltiin kuviteltu. Maanantaiaamu meni siis kiireisesti. Lapset ylös seiskalta, M surffileirille kasiks ja B kouluun ysiks. Vietiin se hostmomin kanssa yhdessä näin ekan päivän kunniaks. 


Sen jälkeen pääsinkin sitten pitkästä aikaa vietteleen perus päivävapaita. Mulla on ollut ikävä tätä koulu-rytmiä. Tiedän etukäteen koska on vapaata, kaikki viikot menee sillä samalla kaavalla ja elämää on paljon helpompi suunnitella. Yhtenä plussana tietenkin myös se, että töitä on huomattavasti vähemmän!

Vietin mun tauon tutustumalla uuteen ruotsalaiseen au pairiin, Jennieen. Kävin esittelemässä sille Northgaten, Sol Foodin ja Coldstonen, mitäpä sitä muuta täällä tarviikaan! Shopping, ruokaa ja jätskiä, niillä pärjää. Isabelle ja Jon liitty myös hetkeksi seuraan, mutta sitten tulikin kiire autolle, ennen kun parkkipirkko ehtii ensin. Säästyin kuitenkin sakoilta ja ehdin hakemaan B:nkin ajoissa koulusta. 

Pari tuntia meni vaan hengaillessa ja neljän jälkeen olinkin off kun M ja iskä tuli kotiin. Isabelle tuli nappaan mut samantien kyytiin ja salille. Sieltä sit hakemaan sushia mukaan ja leffaan. Katsottiin uus Step Up -leffa, joka oli kyllä just samanlainen kun kaikki muutkin, kuiskittiin toisillemme vuorotellen, että mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan ja oltiin kyllä suurimmaksi osaksi oikeassa... Mutta tykkään vaan noista tanssileffoista ja saa hyvää motivaatiota salille ku on tytöt melko hyvässä kunnossa! 

Illalla aikasin nukkumaan, oli vähän kipeä olo ja tosi väsy. Heräsinkin sitten aamulla kurkku tosi kipeenä ja puhuminen oli yhtä tuskaa. Olis tehnyt mieli vaan sanoa hostmomille ettei musta oo mihinkään, mutta sinnittelin päivän väkisellä läpi. Olo parani päivän mittaan, mutta aika vaan mateli. Onneks huomenna on koulupäivä taas! B on siis nyt koulussa kolme päivää viikossa viime vuoden kahden sijaan. 

Hostmom tuli kotiin tunnin myöhässä... Ehdin jo luulla, että jotain on sattunut, mutta sainkin sitten viestiä, että töissä oli vähän probleemia. Ehdin kuitenkin töiden jälkeen salille ja saunaan, nyt onkin hyvä käpertyä peiton alle katsomaan Vampyyripäiväkirjoja. Jos siis uskallan....

Yks juttu vielä, hyvää synttäriä maailman parhaalle Mamalle! Love youu <3



2 kommenttia: