sunnuntai 24. elokuuta 2014

Day 171

Tää on jääny parin viikon takaa lojumaan luonnoksiin niin julkaistaanpas tääkin nyt tässä samalla.

Torstain työpäivä kului normaalisti. M:llä oli aamulla kylässä, leikittiin kotona ja iltapäivällä vein ne joogatunnille. B:n kanssa käytiin puistolemassa ja tavattiin siellä Isabelle ja sen hostpoitsu. Iltapäivä meni nopsaa juoruillessa kun pojat leikki. Neljän jälkeen tultiin kotiin ja hostmom nappaskin meidät heti kyytiin. Lähdettiin hakemaan sen vanhaa autoa San Rafaelista kun se on ollut siellä huollossa ennen myyntiä. Matkalla juteltiin B:n kavereista ja siitä kun se on ihastunut yhteen tyttöön sen luokalla. B sitten takapenkiltä kertoi, että on sillä toinenkin ihastus ja kun kysyttiin kuka se on, oli vastaus  "Emma, of course!"

Jatkoin autonhakureissulta suoraan salille ja siellä isabelle jo odottelikin minua. Sillä ei oo mikään paras tilanne täällä sen hostperheen kanssa, joten yritin piristää sitä parhaani mukaan. Meillä on taas viikon ero edessä, toivottavasti se ees on täällä kun tuun takas. Näin jopa painajaista yks yö, että I lähti takas Ruotsiin ja jätti mut tänne yksin...

Salin jälkeen mentiin sandwicheille viereiseen kauppaan. Yks meidän kavereista, Jazz omistaa sen, ja sen kaveri, Eddy, oli aloittanut myymään siellä semmosia subi-tyyppisiä leipiä. Ei osattu päättää mitä halutaan, niin käskettiin sen pistää parastaan ja hyvää oli kyllä! Ei mulla oikeastaan oo hajuakaan mitä siinä oli, mutta voittaa kyllä Subwayn mennen tullen. 


Ilta meni sit pakkaillessa, tai ainakin melkein. Oikeasti jumituin tohon tuolille lukemaan kirjaa, enkä voinut lopettaa ennen kuin sain loppuratkaisun selville. Nakoin sit äkkiä jotain kamoja laukkuun, todennäköisesti viimeistelen mun pakkailut vasta sitten lauantaina kun pitäis olla matkalla jo... Nyt kuitenkin nukkumaan, huomenna tulee kavereita San Diegosta kattoon San Franciscon meininkejä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti