sunnuntai 24. elokuuta 2014

Elossa ollaan!

Viimeyönä koin elämäni ekan maanjäristyksen! Heräsin kolmen aikaan miettien, että mitä helkattia täällä tapahtuu. Sänky heilui ja ovet paukku, hostäiti sanokin, että tuntui siltä kun olis jättiläinen kävellyt sisällä. Vaikka tuskinpa tää meidän pikkutönö sitä kestäis, maanjäristyksestä kuitenkin selvittiin ilman vahinkoja. Toisin kävi noin kuudenkymmenen kilometrin päässä, Napassa, jossa noin 28 000 taloutta on ilman sähköjä tällä hetkellä.

Nyt on sit sekin koettu, ei tarvii välttämättä uudestaan. Jälkeenpäin ajatellen aika pelottavaa, vaikka en yöllä tajunnutkaan panikoida niinkuin monet muut. Muuta jännää tänä viikonloppuna ei olekaan tapahtunut, oon ottanut erittäin iisisti. Makoillut sängyllä, katsonut Vampyyripäiväkirjoja, skypettänyt monta tuntia ja kerännyt voimia raskaan viikon jäljiltä. Tänään nousin sängystä vasta kolmen aikaan, ihanaaa! Tällä hetkellä istuskelen Starbucksissa, oli pakko päästä ulos talosta hetkeksi. Tarkoitus oli kirjottaa tällä päivitykset Chicagosta ja mun viikonlopusta San Diegon tyttöjen kanssa, mutta jostain syystä mun kone ei yhdistä näiden nettiin...



Eli elossa ollaan, ja tarinaa viime viikosta työn alla! Ehkä saan jopa ne julkastua tänään, viikon aikana viimeistään. B:llä alkaa huomenna koulu ja M on taas viikon surffileirillä, joten mun elämä helpottuu huomattavasti, jeeeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti