sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Day 34

Musta on kyllä tullu niin vanhus täällä, kello on kahdeksan ja mie oon ihan valmis nukkumaan...
Tänään oli kuitenkin tosi kiva päivä! Heräsin ajoissa ja skypettelin vähän suomeen samalla kun laittauduin valmiiks ekaa au pair-meetingiä varten. Meidän ryhmässä on nyt vaan 4 au pairia, yleensä on kuulemma paljon enemmän. Tää on mun mielestä ihan hyvä, sillä meidän ryhmän ohjaaja eli LCC on ihan vasta alottanut ja tosi innoissaan ja kiinnostunut meistä. Se kävi siis hakemassa meidät kaikki yhdeksän aikaan ja suunnattiin Cityyn. 

Ajettiin eka Baker Beachille vähän käveleskeleen ja ottamaan kuvia. Mulla onkin sieltä varmaan tuhat kuvaa meidän porukasta, kun LCC kuulemma rakastaa ottaa kuvia. En kuitenkaan kehtaa ryhmäkuvia laittaa tänne kun en kysynyt tytöiltä lupaa. Elenan kanssa otettiin kuitenkin pari yhteiskuvaa ja piti tietenkin yksinki päästä poseeraan. Käytiin myös kiikkumassa semmoset ihan hirveän pitkät portaat, tuntu että ne ei lopu ikinä. Jalat vaan tärräs kun pääs ylös! Päivän treenit tehty ja sai sit hyvillä mielin herkutella loppu päivän.






Rannan jälkeen LCC ajelutti meitän ympäri San Franciscoa. Käytiin Golden Gate parkissa katsomassa kukkia ja buffaloita, ajeltiin SF:n kalleimmalla asuinalueella ihastelemassa hienoja taloja ja viimeiseksi mentiin Kellyn, siis tän LCC:n lempiravintolaan syömään. Ruoka oli burmalaista ja mietin etukäteen, että mitenköhän mulle käy, mutta yllätyin positiivisesti! Ruoka oli tosi hyvää, mutta kyllä on äiti ihmeissään ku näkee mitä oon suuhuni laittanu. Ei nimittäin näytä miltään herkulta, en ees tiiä mitä siinä oli! Pähkinöitä ainaki. En ikinä oo ollu kovin hyvä maisteleen mitään uutta, mutta kannatti. Suunniteltiin myös meidän seuraavia tapaamisia valmiiksi, ens kuussa mennään jalkahoitolaan. Ihanaaaa! 





Meidän ryhmä oli kyllä tosi mukava, ja kun meitä on niin vähän, niin kaikki tutustuu pakostakin toisiinsa. Ja kaikki on eri maista, niin ei oo sitä ongelmaa, että jotkut puhuis vaan omaa kieltään. 

Iltapäivällä kävin vielä Tanjan kanssa Froyolla. Yritän metsästää täältä meiltäpäin sitä vaahtokarkin makusta mutta ei löydy! Tanja tuli myös käymään meillä kaakaolla ja jutskailtiin vaan ja näytin sille mun Malta-kuvia. Nyt kun kattoo niitä näin jälkeenpäin niin oli ihan kamalaa nähdä kuinka paljon lihoin sinä aikana! Ei hitto... En kyllä anna käydä niin nyt, ei muuta ku hullua lenkkeilyä! Siinä onkin sit suunnitelmat huomiselle illalle! Saa nähä mitä keksitään poitsun kanssa päivällä, kun pitäis sataa vettä koko viikko. 

Nyt  mie lähden nukkuun, Hyvää huomenta Suomeen! 




1 kommentti:

  1. Hieman erikoiselta tuo ruoka kieltämättä näyttää!!!

    VastaaPoista