torstai 20. maaliskuuta 2014

Day 25

Yleensä oon torstait vapaana ysistä kahteen kun B on koulussa, mutta tällä viikolla torstain koulupäivä oli jostain syystä peruttu. Päätin sitten, että vietetään päivä Discovery Museumissa. Pakattiin eväät mukaan ja suunnattiin sinne melkein heti kun hostäiti ja M oli lähtenyt. Tähän väliin ihan asiasta kukkapurkkiin, että mulla menee muuten aamusin enää alle vartti laittautua valmiiks. Vaatteet päälle, hampaiden ja kasvojen pesu, ja hiusten harjaus jos jaksaa. En oo meikannu täällä kun ehkä pari kertaa ja suoristusrautakin on saanut olla aika rauhassa. Musta on tullu kunnon peikko, mutta lapset ei onneks välitä miltä näytän.. 

Tuolla Discovery museumissa on siis paljon erilaisia leikkipaikkoja lapsille. Laivan hylyssä voi kaivaa hiekasta aarteita, labyrintissa voi leikkiä piilosta, löytyy aaltokonetta ja pieni laiva josta voi kalastella muovi-fisuja. Poitsu oli ihan innoissaan kun sai itse päättää koko ajan mihin mennään, viimeksi piti kuunnella välillä siskoakin. Törmättiin sattumalta siellä Elenaan ja sen hostpoitsuun ja vietettiin hetki niiden kanssa. Elenan hostpoika on alle vuoden, mutta oppi samantien sanomaan EMMAA, niiiin söpöä! 






B on myös kunnon hurmuri, leikki kauan aikaa yhen tytön kanssa ja oikein keimaili sille. Pääsin helpolla kun ei tarvinnut viihdyttää poikaa ollenkaan, se löysi aina jostain kaverin. Täällä on kyllä se kivaa, että tosi helposti ihmiset alkaa juttelemaan sulle ihan muuten vain. Tänään tutustuin yhteen naiseen jolla oli samanikäinen poika kun B ja juteltiin varmaan pari tuntia. Se tsemppas mua hulluna täällä olossa ja sain kutsun kylään ja ajateltiin kyllä järjestää pojille playdateja kun ne tuli niin hyvin juttuun. 

Iltapäivällä kun oltiin haettu M koulusta, hengailtiin vaan kotona ja odotettiin iskää hakemaan noita uimaan. Lapset oli tosi söpöjä! Makoiltiin niiden huoneen lattialla ja opeteltiin suomea. Täällä osataan melkein jo laskea viiteen suomeksi, kiitos tulee helposti ja kohta nää jo esittelee itsensäkin! Lapset oppii niin nopsaa ja noiden ääntämys on tosi söpöä, viisi on oikeastaan wiiizi..

Kattelin vähän Pretty Little Liarsia kun noi lähti uimaan ja nautin hiljaisuudesta. Kävin lenkkeilemässä myös, mutta naureskelinkin, että musta on tullu kunnon jenkki kun kävelen lenkiltä suoraan kauppaan ostaan suklaata... Ja tää suklaa ei ees ollu hyvää, lähettäkää joku mulle Kinder bueno whiteja pliiis! Lenkkeillessäkin muuten melkein jokainen vastaantulija moikkaa, en ikinä tuu tottuun tähän. Ite saan väännettyä just semmonen perussuomalaisen vaivaantunen hymyn takas :D 





Jee, huomenna on perjantai ja mulla on weekend off taas kun tulee tunnit täyteen jo nyt viikolla. Saan työskennellä siis enintään 45 tuntia viikossa. Huomenna meen ainaki shoppaileen, ja voi olla että froyo maistuis kans...

2 kommenttia:

  1. No niin! nyt vissiin onnistuu kommentointi. Sulosia nuo lapsukaiset ja nämä kuvat ihania!! Pian sitä saan minäkin lenkkeillä näissä maisemissa!!!! ;)

    VastaaPoista
  2. saat kuulostaan kaiken niin idylliseltä siellä! eikö ne muksut kiukuttele koskaan? :D

    mie olen kans ihan koukussa pretty little liarsiin. eilen ja tänään kattonu 5 jaksoa per päivä, ko istunu töissä ja tarttenu juuri mittään tehä niin oli aikaa.. -suvi

    VastaaPoista