tiistai 11. maaliskuuta 2014

Yllättävän kiva maanantai

Vietettiin eilen aika kiireistä maanantaita! Aamulla laitoin tytön valmiiksi kouluun ja suunnilleen samoihin aikoihin suunnattiin pojan kanssa kohti puistoa, suomalaista aupparia Tanjaa ja sen hostlapsia. Meidän poitsut tuli yllättäen ihan hyvin toimeen keskenään, joten pääsin melko helpolla kun vaan kattelin, ettei ninjailut mee ihan yli. Mun hostpojallehan ei kelpaa muut kuin ninja turtlesit ja supermiehet niin leikeissä, kirjoissa ku vaatteissakin.. Pari tuntia meni nopeasti Tanjan kans jutskaillessa ja puoli yhdeksitoista vein sitten pojan voimisteluun. Odotan sitä aina siellä, ja kulutin nyt aikani vaan whatsappailemalla siskolle ja muille Suomeen. 

Voimistelusta tultiin suoraan kotiin, syötiin vähän lounasta ja jatkettiin matkaa kirjastoon. Luettiin supermies-kirjoja jonkun aikaa, syötiin vähän välipalaa ulkona ja hengailtiin vaan. B, eli tää poika, osaa olla kunnon pelle välillä ja veti mulle kunnon tanssishowt siellä kirjaston pihalla myös. Mie otin siinä aurinkoa ja poika pelleili, kuulostaa helpolta, tiiän. 





Haettiin tyttö koulusta puoli neljän aikaan ja taas oli vastassa sama valitus kuin viimeksiki: "en halua lähteä vielä, tulkaa hakemaan mut vasta sitten kun on pimeää". En ymmärrä näitä lapsia, ne on nyt jo melkein kahdeksan tuntia koulussa päivässä ja ne haluaa silti vaan lisää! Hyvä juttu kuitenkin on, että myös B rakastaa koulua ja alkaakin ehkä syksyllä  myös käydä 5 päivää viikossa koulussa, helpottaa minun hommia suuresti. Tällä hetkellä se on koulussa vaan tiistaisin ja torstaisin. 

Koululta ajettiin kotiin ja kysyin matkalta tytöltä mitä se haluais tehdä ennen kun iskä tulee huolehtimaan niistä loppuillaksi ja vastaus oli, että poimia kukkia. Sitähän me myös tehtiin, vaikka poika ei niin siitä innostunutkaan aluksi. Loppujen lopuksi poitsu taisi olla meistä eniten innoissaan kukkapuskansa kanssa ja se piti sitten myös tietenkin laittaa sellofaaniin ja antaa äidille. 

Olin off viideltä ja suuntasin saman tien lenkille. Löysin kartasta kivan näkösen paikan ja lähdin suunnistaan sitä kohti. Löysin aika kivoja maisemia, kävelin polkua meren rannalla ja löysin myös muutaman talon jossa asuisin vähän mielummin ku tässä meidän... Yhdestä paikkaa pysty myös näkemään San Franciscon skylinen ja bay bridgen, purjeveneet siinä edessä ja ai että oli nättiä :) Muutenkin mun mielestä täällä on kokonaisuudessa tosi kaunista, kivoja taloja, paljon puita ja vihreää joka puolella ja ihanat vuoret. Sääkään ei ollut yhtään huono! Kotimatka oli kuitenkin aika tuskanen, kun huomasin, että mulla alkaa tulla kiire. Olin sopinut Starbucks-treffit yhden saksalaisen tytön kanssa puol 8 ja olin vielä puoli seiskan aikaan aika kaukana kotoa. Kartasta tsekkasin lyhyimmän reitin kotiin ja se olikin sitten koko matka ylämäkeä.. No tulipa ainakin kunnon treenit vedettyä! 






Sitten äkkiä suihkun kautta Starbucksiin ja kävi vielä ilmi että olin väärässä Starbucksissa. No en onneks kovin kaukana ja löydettiin vihdoin toisemme. Tää tyttö, Claudia, vaikutti tosi kivalta ja uskon, että nähdään vielä uudestaankin! Kokonaisuudessaan päivä meni kyllä hyvin, ainoa tappelukin tuli vain siitä kun B ei yhtäkkiä enää ollutkaan tyytyväinen sukkiensa väriin ja ne olisi pitänyt päästä vaihtamaan juuri sillä hetkellä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti