lauantai 29. maaliskuuta 2014

Sekoilua

Huomasin tänään, että oon koko ajan laskenut päiviä väärin! Oon aikoinani laittanu puhelimen laskuriin lähtöpäiväks 23.2 sunnuntain, kun lähdin silloin kotoa. Mutta tänne jenkkilään lähdin vasta 24.2. Eli tänään on siis vasta päivä 33 eikä eilen!

Kävin päivällä yhden ruotsalaisen au pairin, Rebecan kanssa shoppaileen, en tosin ostanut mitään. Musta on tullu täällä tosi säästeliäs! Kaikkihan tietää, että Suomessa minun vaatekaappi pursuilee vaatteita, joista puoliakaan en edes tarvis. Täällä oon ostanu kuukauden aikana kahdet kengät, pari paitaa ja yhdet legginsit. Mikä ei todellakaan oo paljon, kun ajattelee että sain otettua tänne mukaan ehkä viidestoista osan mun vaatteista. Näköjään sitä vaan selviää vähemmälläkin! Varsinkin kun kaikki arkipäivät hengaa collegeissa ja hupparissa...

Tänään oli sentään farkut jalassa, mutta hiukset tais jäädä harjaamatta. Siellä takkutukka peiliposea Forever 21:ssa.


Tulin viideksi takasin töihin kun hostäiti lähti M:n koululle johonkin gaalaan. Ei meillä vaan oo mitään iltapukujuhlia vanhemmille kouluilla!? Meillä oli lasten kanssa movienight, katottiin Frozen taas. Lapset ei varmaan kyllästy siihen ikinä, ja on se munkin mielestä tosi hyvä! M:n paras kaveri oli meillä kylässä ja tytöillä meinas mennä jutut vähän höpöksi mutta ihan hyvin selvisin. B:llä vaan on tosi hankala vaihe menossa, sille ei kelpaa mikään. Ja välillä tuntuu, että se vaan ihan tahallaan tekee asioita jotka on kiellettyjä. Ja sit huutaa kun joutuu timeoutille. Varmaan se myös osittain vaan testaa minua. Mutta meikä vei taas, ja loppuilta hoitukin sit ihan kivuttomasti. Lapset kävi ennätysajassa kylvyssä ja luin iltasadunkin pikavauhdilla, kun oltiin sovittu Elenan kanssa kans leffan kattelut kun lapset nukkuu. 


Hengailtiin siis Elenan kanssa ilta meillä, katsottiin leffaa ja kuunneltiin musiikkia. Kuunneltiin Frozen-lauluja suomeksi ja saksaksi ja naurettiin vanhoille euroviisuille. Oli tosi mukava ilta, tullaan niin hyvin juttuun ja on helppo jutella! Ja tykätään samanlaisista elokuvista, katottiin tänään Camp Rock 2.... Onneks ollaan samassa LCC-ryhmässä niin mun ei tarvii mennä sinne tapaamiseen yksin huomenna. Nyt nukkuun kun pitää olla valmis ysiltä! 

3 kommenttia:

  1. No yks päivä sinnetänne!! ;) Täällä hiiihtopäivä ja huomenna matkaan Ouluun!

    VastaaPoista
  2. Heipparallaa, vihon viimein löysin tämän sinun blogin. Nyt seuraillaan postauksia sieltä kaukaa. T. Naapurin Satu

    VastaaPoista