keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Feeling better

Olo alkaa olemaan ainakin eilistä parempi, juttelin illalla mamman kanssa ja tänään selvisi, että ne pääseekin tänne jo kesäkuussa! JEEEE! Mun lomat on siis pelastettu. Vielä kun sais sumplittua edes muutaman päivän vapaata sit ku hellu tulee! :)

Tänään meidän päivän ohjelmana oli mustikkapiirakan valmistus. Käytiin aamulla kaupassa kävelemällä ostamassa kaikki ainekset ja matka kuulemma teki pojan niin väsyneeksi, että täytyi ottaa pienet päikkärit. B ei siis yleensä nuku päikkäreitä, mutta saa kuitenkin nukkua jos on kovin väsynyt. Mulle nää päikkärit passas paremmin kun hyvin, sain samalla itselle pienen lepotauon. 


Mutta ei mennyt kun ehkä 7 minuuttia kun....


poitsu hyppää ninjana mun huoneeseen. "Ei mua enää väsytäkkään!" Että se siitä tauosta sitten. 

Alettiin sitten leipomaan tää piirakka ja B tykkäs tosi paljon. Annoin sen mittailla kaikki ainekset ja sekotella ja tietenki ripotella mustikat ja se oli tosi ylpeä tästä meidän kakkusesta. Saatiin piirakka onnistuneesti uuniin ja tehtiin lounasta heti perään. Lounaan jälkeen poitsu lueskeli kirjoja ja mie pyykkäsin. Aamupäivä meni melko nopsaan ja kahden aikaan haettiin M ja sen kaveri koulusta, vein ne voimisteluun ja vaan hengailin siellä B:n kanssa sen aikaa. 



Ilta meni kotiaskareissa. Kokkasin, siivoilin keittiötä, tiskasin.. Tein makaroonilaatikkoa ruoaksi kun hostmom tuli kotiin vasta kuuden jälkeen. Syötiin kaikki yhdessä illallista ja jälkkäriksi tietenki meidän tekemää mustikkapiirakkaa vaniljajätskillä. Ei aivan ollut yhtä hyvää kun mummun tekemä, mutta kyllä se aivan syötävää oli! Hostmom ainakin oli ihan innoissaan. 


Vähän yli 11 tunnin työpäivä vei musta kaikki mehut ja nyt alankin kattoonn Pretty Little Liar:sia kun jäi päivällä vähän lyhyeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti