maanantai 10. maaliskuuta 2014

Suomityttöjä

Sunnuntaina vietin Nelin ja Jennan kanssa San Franciscossa kierrellen. Menin sinne bussilla ja olin niin ylpeä itsestäni kun selvisin oikeaan paikkaan melkein oikeaan aikaankin. Täällä kulkee julkiset aika hyvin, ja iphonelle löytyy monenlaista appia jolla pystyy seuraamaan aikatauluja. Ihan itse en ehkä en olis kyllä kotiin selvinny mutta Neli onneks autto, ja navigaattorin kanssa kävelin sitten bussipysäkiltä kotiin. En kyllä selviäis ilman mun puhelimen karttaa! Suomessakin käytän sitä ihan tutuissakin paikoissa, mutta täällä kyllä olisin ollu oikeasti hukassa ilman sitä. 

Alotettiin päivä Starbucksilla ja suunnattiin siitä sitten cable carilla Fishermans wharfia kohti. Cable carit on sellasia pieniä busseja joissa voi myös seisoa siinä ulkopuolella ja roikkua semmosissa tangoissa. Me päädyttiin tietenkin sinne reunalle roikkumaan ja oli vähän jännää! Autot meni ihan siitä vierestä ja välillä vaan kuski huus että päät sisään kun tuli toinen cable car vastaan ettei törmätty niihin toisiin matkustajiin. 


Jäätiin pois cable carista Lombard streetillä, semmosen siksak-kadun päädyssä ja käytiin tietenkin ottaan muutamat turisti-kuvat siellä. Käveltiin siitä sitten Fishermans wharfille kattoon merileijonia ja syömään Hard Rock Cafe:en. Pyörähettiin myös supersöpössä karkkikaupassa joka oli täynnä käsintehtyjä toffeen tapasia karkkeja ja hamstrattiin niitä sit Nelin kanssa iso kasa! Namii, oli aivan sairaan hyviä! Hyvää oli myös ruoka Hard Rockissa, vaikka en kyllä muuta olettanutkaan. Jätin tällä kertaa mun lempparinachot väliin, mutta hamppariki oli aika jees. 





Mun päivän yks kohokohdista oli ehdottomasti Victoria's Secret! Sain aika vähän vaatteita mukaan tänne, ja jostain syystä mun kaikki hupparit jäi Suomeen niin oli hyvä syy ostaa nyt sitten uusi. VS:ltä mukaan tarttu siis musta huppari ja vartalovoidetta. Voisin ostaa noita voiteita vaikka kaikkia tuoksuja kun ne tuoksuu niiiin hyvältä ja näyttääki vielä niin söpöiltä!


Illalla kun pääsin kotiin yhdeksän aikaan, olin kyllä niin valmis sänkyyn samantien. Päivä meni ihan hujauksessa, ei tuntunu yhtään että oltais vietetty melkein 9 tuntia kävellen ympäriinsä! Täällä siirrettiin muuten kelloja nyt viikonloppuna, niin tällä hetkellä aikaero Suomeen on vaan 9 tuntia. Ihan kun tässä ei olis muutenkin vuorokauden ajoista sekasin niin nyt vielä tämäkin, vähän meinaa väsyttää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti