sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Day 28

Mun viikonloppu meni taas aika kiireisesti! Olin vapaa taas koko viikonlopun, koska tunnit tuli täyteen jo viikon aikana. Saan siis tehdä max. 45 tuntia viikossa. Yleensä mun pitäis olla töissä myös lauantai-aamuisin mutta en oo vielä koskaan ollut. Tässä sitten vähän pikakuvausta mun viikonlopusta, väsyttää jo ja haluun päästä nukkumaan. Haluan kuitenkin kertoa kun oon tehnyt tässä paljon aikana niin paljon kaikkea!

Lauantain alotin skypettelyllä Suomeen. Suunniteltiin maman ja iskän reissua tänne, ja hyvältä vaikuttaa! Vielä ku sais pikkusiskonki mukaan, että vink vink, alappa hommaan vapaita... Varattiin myös mulle liput San Diegoon 11-14.4, sain ne porukoilta synttärilahjaks. Meen sinne siis yhden Malta-kaverin luo. Huippua nähdä pitkästä aikaa, oltiin Maltalla tosi paljon yhdessä mutta nyt ei olla nähty kahteen ja puoleen vuoteen. Onko siitä jo niin kauan!? Oon niin innoissaan kun pääsen näkemään San Diegon, Aishan ja juhlimaankin, jeeee! 

Kävin aamupäivällä syömässä froyoa Elenan kanssa ennen kun sillä alko työt ja käveleskeltiin rannalla jonku aikaa vaan jutellen. Vois luulla että kun oon Californiassa, niin täällä oon aina lämmin mutta eheii. Olin lähtenyt vaan mun uudella Turtles-paidalla liikenteeseen niin meinasin jäätyä. 



Lauantai oli myös siivouspäivä. Meillä käy siivooja, mutta se ei siivoa mun huonetta. Minua ei oikeastaan haittaaa, ei tässä yhden huoneen siivouksessa oo niin iso homma. Ja tuleepahan ainakin siistiä kun ite tekee, täällä mun mielestä siivoustottumukset on pikkusen erilaiset kun kotona. Kävin myös ostamassa vähän siivoustarvikkeita, kun hostäiti ei tienny missä niillä on luutuja... Tuli selväksi ettei jenkit ikinä siivoa ite, ei ikinä. Sillä siivojalla on varmaan joku kätkö sen tarvikkeille kun en oo löytänyt ku imurin. Ja jotain sprayta joka hais ihan kamalalle. Nyt mun huoneessa tuoksuu sit mansikat ja hunaja kun kävin vähän shoppaileen!

Iltasella lähdettiin sit Tanjan ja muutaman aussitytön kans katsomaan auringonlaskua vuorille. Meidän matka ei oikeen meinannu onnistua kun oli ongelmia autojen kanssa, mutta päästiin lopulta matkaan. Tanja uhrautu ja makas mun peräkontissa. Mie jouduin siis ajamaan ja jos olisin tienny mikä on edessä, en tiiä olisinko suostunu. Ajettiin varmaan puolituntia siis sellaista pientä serpentiinitietä vuoria ylöspäin. Ne mutkat oli ihan hulluja, hetkeäkään ei menty suoraan vaan aina oli mutkaa johonkin suuntaan. Huipulta näkymät oli kuitenkin aika mahtavat, toisessa suunnassa merta loputtomiin ja toisessa San Francisco ja Golden Gate. Otettiin kuvia ja tansittiin vuorenhuipulla auringonlaskiessa, not bad!








Ajomatka alas oli kamalampi kun ylös, jarruttelua vaan koko ajan kun ne tiet oli niin jyrkkiä! Mentiin suoraan syömään ja söin ehdottomasti parasta ruokaa täällä tähän mennessä. Ravintolan nimi oli Sol Food ja ruoka Puerto Ricolaista. Jonoa oli paljon, varmaan 100 metriä mutta päästiin syömään alle puolessa tunnissa. Ja ruoka oli todellakin odottamisen arvoista! 
Ruoan jälkeen käytiin vielä keilaamassa yks erä, ja kaikille tiedoksi, että en ollu viiminen niinku yleensä! Meinattiin ottaa Tanjan kanssa tuplavoitto Suomelle, mutta yks jenkki kiri edelle.. 





Olin lauantain kotona vähän ennen puoltayötä ja simahdin saman tien. Sunnuntaina olikin aikainen herätys kun lähdettiin kolmen ruotsalaisen tytön kanssa kohti Outletteja ja Ikeaa! Tarkotuksena oli myös tsekata yks Nordic-kauppa mistä saa huhujen mukaan Marabouta, mutta se oli kiinni. Ikeasta löysin kuitenkin viltin ja tuoksukynttilän, nyt alkaa huonekin näyttään enemmän omalta. 

Ajettiin Ikeasta Outleteille ja olin ihan yllättyny kuinka paljon liikkeitä siellä oli. Converse, Vans, Nike, Puma, Michael Kors, Juicy Couture ja vaikka mitä muuta. Siellä olis voinu viettää helposti koko päivän, mutta me kierrettiin se vain pikaisesti läpi. Löydettiin kuitenkin yks tosi kiva kauppa nimeltä LoveCulture. En oo ikinä kuullu koko liikkeestä mutta siellä oli tosi kivoja vaatteita. Ostin legginsit, shortsit ja paidan ja kaikki nämä yhteensä 36 dollaria eli 26 euroa! Ostin myös valkoset varrettomat Converset joista maksoin 49 dollaria 36 euroa. Aika paljon halvempaa kun Suomessa. Musta on tullut täällä aika säästäväinen, en oo shoppaillu läheskään niin paljon kun vois kuvitella. Yritän säästää matkustamiseen mielummin, ja yks Korsin laukku houkuttelee kans... 



Matkalla kotiin poikettiin vielä Ikeaan syömään köttbullar! Namii, maistu ihan samalle ku koti-ikeassaki. Meinas tulla itku kun vaan käveltiin Ikeaan sisälle, siellä näytti niin tutulle ja tuoksukin ihan sama kun kotona. Jep, säälittävää mutta minkäs teet kun musta on tullut niin herkkis täällä. Ajeltiin kotiin, jätettiin yks tytöistä sen autolle ja jatkettiin kohti Mill Valleyta, mutta ei päästy kovinkaan pitkälle kun tää tyttö soittaa että sen auto ei starttaa. Ei muuta kun takas kattoon osattaisko tehdä jotain ja kyllä! Neljän tytön voimin käynnistettiin sen auto kaapeleilla kun siitä oli loppunut vaan virta. Oltiin niin ylpeitä itestämme kun saatiin homma hoidettua ja auto käyntiin ilman kenenkään apua. Vähän vaati kyllä googlausta mutta we did it! Selitin tätä sitten kotona hostäidille ja se oli ihan ihmeissään. Kerroin myös, että osaan vaihtaa auton renkaat itse eikä se meinannut millään uskoa. :D




Illalla kävin hostperheen kanssa syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja törmättiin siellä M:n parhaaseen kaveriin ja sen perheeseen niin syötiin sitten kaikki yhdessä ja oli kyllä oikein kivaa! Ruoan jälkeen kävin vielä nopsaa kahvilla Elenan kanssa ja nyt onkin sitte aika alkaa unille. Hyvää huomenta Suomi!

1 kommentti:

  1. Kyllä siellä luulis ajan kuluvan,olipa kyllä ainaki tapahtumarikas viikonloppu!! Mutta Ikean lihapullien kans ranskalaisia?? Missä muusi? :) Oliko yhtä halpa ruoka ko täällä? Kiva lukea tätä blogia,aina aamulla eka tarkistan onko tullu uutta, ihan niinku aamulla lukis sanomalehden :) Niin sano mummoki,että jokapäivä pitää tarkistaa,mitä kuuluu!!

    VastaaPoista